Sfeervolle sprookjestuinen | Rainforest Lighting

Sfeervolle sprookjestuinen | Rainforest Lighting

Het perfecte lichtplaatje

“Wij realiseren sfeervolle en sprookjesachtige verlichte tuinen. Ons demonstratieteam zoekt ter plekke samen met de klant naar de meest ideale opstelling, zodat wij als lichtkunstenaars het perfecte plaatje met licht kunnen creëren. Volledig passend bij de klant, de tuin, de omgeving en de woning”, geeft Lars Mallant aan. Lars is oprichter en eigenaar van het exclusief opererende Rainforest Lighting. 

Waar hoveniers en installateurs tuinverlichting erbij doen, is het voor Rainforest Lighting de core business. Door onze kennis, expertise en unieke aanpak weten wij lichtperfectie in een tuin te realiseren. 

Wij creëren emotie en beleving!

Het in Huizen gelegen bedrijf blinkt uit in sfeervolle tuin- en landschapsverlichting en een uitmuntend serviceniveau. Het kwaliteitsbedrijf verrijkt reeds bestaande tuinen, maar maakt ook van nieuw aan te leggen tuinen absolute droomplaatjes.

“Het huis wordt niet meer los gezien van de tuin en de tuin wordt niet meer los gezien van het huis. Rainforest Lighting wordt daarom steeds vaker in een vroeg stadium door architecten, binnenhuisarchitecten en tuinarchitecten gevraagd om mee te denken over de ideale thuisbeleving.

Professionals die het zekere voor het onzekere nemen en die vertrouwen op onze kennis en ervaring”, aldus lichtarchitect Lars Mallant. Hij vervolgt: “Hoe kunt u de avondsfeer van binnen bij de verlichting buiten laten aansluiten? Wat is ervoor nodig om de verlichting van het totale project in balans te krijgen? Hoe legt u de bekabeling aan, zodat u er bij de aanleg van de tuin geen last van hebt?

Zo op het eerste gezicht lijken het heel logische vragen. Vragen die je schijnbaar makkelijk zelf kunt beantwoorden. Toch is dat niet zo. Vaak met als resultaat dat een plaatje net niet klopt, terwijl het ook het perfecte plaatje had kunnen zijn. En dat plaatje verzorgen wij.”

Onafhankelijk advies …

Rainforest Lighting is zelfstandig en niet verbonden aan een andere partij. Wij maken louter gebruik van armaturen van de beste Europese leveranciers. Per project kiezen wij voor de beste oplossing. Op verzoek verzorgen we tevens het project van advies tot en met uitvoering.

Rainforest Lighting werkt met een vast ervaren team van specialisten. Hierdoor kunnen wij voor een scherpe aanneemprijs de totale aanleg efficiënt en conform ontwerp uitvoeren”, aldus Lars, die elk project met een vast klein team van flexibele vakspecialisten – waaronder een driekoppig demonstratieteam – door heel het land uitvoert. Over het steeds weer imponerende resultaat van de werkzaamheden is hij duidelijk.

“Een goed verlichte tuin vergroot echt uw leefgenot en uw gevoel van veiligheid. U hebt ’s avonds en ’s nachts immers een goed zicht op uw tuin en het levert natuurlijk een prachtig plaatje op. Een sprookje achter en rondom uw woning.”

Rainforest Lighting 

Aalberselaan 12

1272 JW, Huizen

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN