Stijlvol maat- en vakwerk | Van den Berg Interieurbouw

Stijlvol maat- en vakwerk | Van den Berg Interieurbouw


High-end appartement aan de rand van Amsterdam

In samenwerking met V.E.S & Design realiseerde Van den Berg Interieurbouw de high-end inrichting van dit aan de rand van Amsterdam gelegen droomappartement. Warme en hoogwaardige materialen, een ongekend afwerkingsniveau en een flinke dosis creativiteit. Van Van den Berg Interieurbouw en V.E.S & Design smelten op een heerlijke wijze samen en maken van het high-end appartement een absoluut droomplaatje. 

Indrukwekkend design

Waar V.E.S & Design de plattegrondindeling van het casco opgeleverde appartement verzorgde en de natte ruimtes en de sauna ontwierp, zien we onder meer in de indrukwekkende maatwerkkeuken de creativiteit en het vakwerk van Van den Berg Interieurbouw terug. V.E.S. heeft ook het totale design begeleid.

Ook de imposante openhaard, de uitnodigende eetkamertafel, de badkamermeubels en de diverse kastenwanden en wandbekledingen met geïntegreerde binnendeuren zijn gecreëerd door Van den Berg Interieurbouw. Stuk voor stuk voorbeelden van hoogwaardige interieurbouw en perfect passend in een high-end appartement. De boven en onder alle kasten en wandbekledingen toegepaste ledverlichting geeft het totaalinterieur een gevoel van ultieme luxe.

Hoogwaardig maatwerk

De luxe en grote leefkeuken is grotendeels gemaakt van prachtig notenhout – deels uitgevoerd in matzwart – en voorzien van hoogwaardige apparatuur. Het aan het plafond bevestigde stalen maatwerkmeubel geeft het totaalbeeld niet alleen een robuuster karakter, maar biedt eveneens ruimte aan de afzuiging. Het genoemde notenhout zien we eveneens terug tegen het plafond in de warme living en in de werkkamer.

Ook voor de creatie van de diverse kastenwanden paste Van den Berg Interieurbouw notenhout toe, terwijl de maatwerk haard voornamelijk bestaat uit staal en marmer. Het maatwerkobject oogt warm en stijlvol en vormt een elegante afscheiding tussen de twee ruimtes van waaruit de bewoners uitkijken op het aangrenzende water. De bijzondere verlichting en de luxe meubels dragen verder bij aan de heerlijke sfeer die voelbaar is in de uiterst luxe en bijzondere woning nabij Amsterdam.

Toonbeeld van ultieme luxe

De zeer exclusieve slaap-, kleed- en badkamer in het genietappartement zijn van alle gemakken voorzien, bijzonder sfeervol, tot in perfectie gerealiseerd en geven de bewoners het gevoel dat ze verblijven in een luxe hotelkamer.

De warme en natuurlijke materialen dragen bij aan de exclusieve uitstraling van de bijzondere woning. Een toonbeeld van ultieme luxe en het uitmuntende resultaat van absoluut vakmanschap en creativiteit.

Van den Berg Interieurbouw

Mijlweg 63

3295 KG ‘s-Gravendeel

Tel: 078-6735578

M: 06-21881450

[email protected]

Van Dijk Tegel | Sfeervolle tegels en kranen, uniek sanitair

“Wij werken al tien jaar samen met Dianne van der Wulp van V.E.S & Design, waardoor we met elkaar kunnen lezen en schrijven. Zij weet wat ze wil en wij spelen daar feilloos op in. Samen met de bewoner bracht zij een bezoek aan onze showroom, waar ze de tegels, de kranen en het sanitair uitkozen.”

  “Het fraaie maatwerkbad van Solid Surface is speciaal voor de opdrachtgever gemaakt. De sfeer van de ruimtes waarin onze producten zijn toegepast, is Modern Chic. Warm en strak met een knipoog naar het Miami uit de jaren zeventig”, legt Yvonne van Driel, eigenaresse van Van Dijk Tegel, uit.

Bij het ervaren familiebedrijf Van Dijk Tegel worden woonwensen op het gebied van tegels en sanitair werkelijkheid. De enorme, gevarieerde collectie – we zien bijzondere tegels, rijke materialen als brons, goud en marmer – geeft vorm aan iedere smaak. Bijgestaan door het gedreven team van specialisten en de ontwerpstudio BYMK kunnen klanten kiezen voor diverse sferen. Van design of gezellig tot strak, etnisch of trendy.

Ook het unieke sanitair – waaronder veel Italiaans design – verfraait uw badkamer tot een prachtige ruimte, waar u iedere dag met plezier binnenloopt en waarin u heerlijk tot rust komt. Een badkamer die perfect aansluit op uw wensen.

Van Dijk Tegel

Maxwellstraat 5

3316 GP Dordrecht

Tel: 078–6512324

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN