Stijlvol maatwerk van A tot Z – VSB Wellness

Stijlvol maatwerk van A tot Z – VSB Wellness

“Een zwembad waarin u en uw kinderen heerlijk genieten. Een sauna, stoombad en jacuzzi voor de ultieme ontspanning..

Een droombadkamer om de dag op een behaaglijke wijze te starten en te eindigen..

Of een oogstrelend en spraakmakend ingerichte winkelruimte,  zoals de getoonde luxe showroom van Reyer Lafeber..”

Hoogwaardig en stijlvol

Het zeer veelzijdig en hoogwaardig opererende VSB Wellness is specialist in het realiseren van wellness- en interieurprojecten op maat. Van ontwerp tot realisatie. Voor zowel de residentiële als de commerciële markt.

Zo verrijkte het bedrijf onder meer fitnesscentra, cruiseschepen en hotels. Op basis van de aanwezige ervaring, creativiteit en kwaliteit creëert familiebedrijf VSB Wellness interieurs om van te dromen en wellness-creaties die uw leven verrijken.

Ook werkt het kwaliteitsbedrijf veelvuldig samen met toparchitecten en designers. Samen tillen zij elkaar naar een nóg hoger niveau met absolute woonperfectie als logisch en indrukwekkend eindresultaat.

Luisteren, vertalen, realiseren!

Als opdrachtgevers kiezen voor VSB Wellness, kiezen ze voor kwaliteit, vakmanschap en creativiteit. Voor specialisten die verder gaan dan anderen. Voor createurs en ambachtsmensen die verwachtingen overtreffen.

In de sfeervol ingerichte showroom geeft VSB Wellness een inkijkje in de mogelijkheden die het in de Brabantse gemeente Hilvarenbeek gelegen bedrijf te bieden heeft.

Ook tonen de gedreven en enthousiaste medewerkers met gepaste trots via grote televisieschermen het rijke en diverse portfolio. Maar meer nog dan te  dienen als luxe inspiratieruimte, is de showroom de plek om te luisteren naar de wensen van de bezoekers.

Door deze informatie te combineren met de aanwezige expertise en creativiteit, worden de dromen vertaald naar (computer) tekeningen, waarna de technisch vaardige ambachtsmensen in de eigen werkplaats perfectie realiseren.

Deze werkplaats wordt in 2019 volledig verbouwd en voorzien van de nieuwste en meest innovatieve machines en gereedschappen. Ook de showroom van het kwaliteitsbedrijf ondergaat in 2019 een indrukwekkende metamorfose.

Volmaakte schoonheid

Creaties van VSB Wellness – van enkel een kastenwand of sauna tot een compleet interieur van een badkamer of luxe showroom – kloppen tot in het kleinste detail. Volmaakte schoonheid en perfectie.

Prachtig om naar te kijken en uitnodigend om in te verblijven. En in het geval van een wellness-ruimte om heerlijk in te ontspannen en om in te genieten. Wat een weelde.

VSB Wellness 

Sprenkeleind 18-20

5087 LD, Diessen

Tel: 013-5047000

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN