Stoer en stijlvol stoken | BurningBarrel

Stoer en stijlvol stoken | BurningBarrel

In de jachtige wereld van nu zijn terrashaarden van BurningBarrel een katalysator voor intermenselijk contact. Even tijd voor een goed gesprek rondom een warm en sfeervol vuurtje. Of na een drukke dag gewoon even onbelast en gedachteloos staren naar het fascinerende spel van de vlammen.

 

 

U heeft ze vast weleens gezien in series en films.

De typische stookbarrels, waaraan bouwvakkers en daklozen zich in wijken als The Bronx in New York op straat verwarmen tijdens een gure winterdag of -nacht. Die karakteristieke stooktonnen vormden voor Jac van Geloven de inspiratiebron voor het label BurningBarrel.

Een jong merk dat – met de uitstraling van de stookton in gedachten – stoere en stijlvolle terrashaarden produceert. Vanwege het pure, minimalistische design en de vriendelijk ronde vormen past een BurningBarrel in zowel klassieke als strakke en moderne tuinen. De hoogwaardige tuinhaarden van BurningBarrel zijn solide en staan stabiel op een stevig driepoot onderstel.

Er is keuze uit een uitvoering in gelakt staal, gelakt roestvrij staal en corten staal – de zogenaamde rusty look. In de kachelfabriek worden de producten handmatig geassembleerd en gespoten. De tuinkachels – verkrijgbaar in twee maten – hebben een zware, uitneembare vuurkorf. In de bodem zit een opening met een afdekplaatje, waardoor de laatste asresten makkelijk kunnen worden uitgeveegd. Door de hoge schoorsteen heeft u weinig tot geen last van rook en dus ook geen last van prikkende ogen of naar rook stinkende kleding.

 

 

BurningBarrel combineert functionaliteit, vakmanschap en duurzaamheid met een stijlvol design. Dit samen maakt de bijzondere buitenkachel een object dat tuinen en overkappingen verfraait. Geniet in een leuk gezelschap, of compleet in stilte, van de warmte en het vlammenspel en verleng de heerlijke avond in de tuin met nog uurtje!

 

 

BURNINGBARREL BV

Deelakkersweg 16

5641 JA, Eindhoven

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN