Strakke wastafel Den Helder | TIZ Design

Strakke wastafel Den Helder | TIZ Design

Strakker wordt het niet …

Deze wastafel kan gecombineerd worden met alle meubels en RVS kranen uit de TIZ design collectie. Deze wastafel is heel mooi tussen twee wanden te plaatsen.

Unieke wastafel

Strakker wordt het niet. Solid Surface design wastafel Den Helder kenmerkt zich door rechte strakke lijnen en scherpe hoeken. Deze wastafel wordt standaard geleverd met een HI-MACS afvoerplug (niet afsluitbaar) en kan optioneel uitgevoerd worden met een pop-up waste en overloop. Dit laatste maakt de wastafel uniek: dit is namelijk het enige model dan afsluitbaar is. Deze wastafel kan uitgevoerd worden in HI-MACS of Corian – prachtig materiaal, wit blijft namelijk wit.

Solid Surface wastafel Den Helder is leverbaar in meerdere lengtematen. Er zijn veel maatwerk mogelijkheden beschikbaar voor deze wastafel, waarbij u de dikte van het blad en de diepte en positie van de waskom zelf bepaalt. De wastafel is beschikbaar in meerdere vaste maten en er is keuze uit vier standaard breedte’s voor de waskom: 500mm (standaard), 600mm (meerprijs), 700mm (meerprijs) en 800mm (meerprijs).

 

Kies voor de wastafel enkel, plateau of dubbel. 

Over TIZ Design

Duurzame productie in eigen huis, waarbij kwaliteit en originaliteit bij ons op een voetstuk staan. Een door en door Nederlands product waarbij we toezien op een product wat niet alleen functioneel is, maar ook een bijdrage levert aan de inrichting van uw huis.

U het aanbod bewonderen van wastafelsbaden of badkamermeubels van TIZ Design.

Tiz Design 

De Onderstal 7-12

6658 KZ, Beneden Leeuwen

Tel: 0487 – 726097

[email protected] 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN