SunShower | zonlicht onder de douche

SunShower | zonlicht onder de douche

Voelt u zich ook energiek, vrolijk en ontspannen door zonlicht? Daar speelt SunShower op in: ‘de kracht van zonlicht onder de douche.’ 

De SunShower heeft een bewezen positief effect op de gezondheid van de mens. De producten zijn makkelijk te integreren doordat ze gewoon in de badkamer kunnen worden geïnstalleerd. De SunShower heeft twee functies:

Infraroodstraling

Naast een ontspannend gevoel verminderd infraroodstraling rug- en nekklachten, spierpijn én reumatische klachten. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding. Het zorgt voor een vermindering aan spierpijnen en gewrichtspijnen. Door de infraroodstralen in te laten werken, kan de huid zich zuiveren en worden afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd. Op deze manier verbrandt u ook calorieën en wordt de algemene fysieke conditie verbeterd.

Veilig UV-licht 

De lage, veilige dosis UV-B zorgt voor een verdubbeling van het vitamine-D niveau. Het zorgt voor meer energie, een verbeterd immuun systeem en sterke botten. Tevens wordt de huid op milde wijze gebruind, waardoor er op den duur een egale bruin teint ontstaat. UV-B produceert zonlicht wat gezonder en minder stressvol is voor de huid, dan een hoge dosering UV-licht van de zon.

Algemene informatie

De SunShower beschikt over een touch-screen functie en koelt na de sessie van 10 minuten zelf af in 4 minuten tijd. De SunShower is op diverse plaatsen te koop en beschikbaar in meerdere modellen. De prijs hiervan varieert van €1.500 tot €3.000.

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN