The Art of Outdoor Architecture | Livium

The Art of Outdoor Architecture | Livium

 

Livium levert een uitgebreide collectie louvredaken, louvrepanelen en shutters, die in Oldenzaal worden geproduceerd. Geheel op maat en passend bij moderne architectuurstijlen, maar ook feilloos te integreren in klassieke en nostalgische bouwstijlen.

 

 

Het kwaliteitsbedrijf Livium verrijkt al sinds de oprichting in 2006 terrasoverkappingen en veranda’s met de door eigenaar Dolf van den Maagdenberg in Nederland geïntroduceerde louvredaken. Een prachtig louvredak vormt niet alleen een oogstrelend stijlobject, maar u reguleert er eveneens zelf de lichtinval op het terras mee. Zo geniet u wel van de lichtinval, maar heeft u geen last van de zon. En regent het onverhoopt, draait u de louvres helemaal dicht, de louvredaken van Livium zijn namelijk 100% waterdicht. Geheel nieuw op de Nederlandse markt is het door Livium ontwikkelde louvredak, waarvan de lamellen niet alleen kunnen draaien, maar ook kunnen verschuiven. Vergelijkbaar met het cabriodak van een auto kunt u het nieuwste louvredak in zijn totaliteit laten wegschuiven, waardoor de zon vrij spel heeft op het terras. Dit louvredak kan net als de bestaande louvredaken volledig worden ingepast in vele typen bouwkundige constructies.

 

 

Ook maakt Livium naam met louvrepanelen, shutters, verlichting én met louvre veranda’s. Een fraai totaalconcept, waarbinnen luxe en comfort op fraaie wijze samensmelten. Honderd procent maatwerk met een prachtige uitstraling. Een extra leefruimte, die het beste van binnen en buiten combineert. De door Livium ontworpen veranda’s worden gemaakt van materialen die passen bij uw wensen en uw woning – van staal tot hout of aluminium – en worden uitgerust met de door u gewenste voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan LED-spotjes, fraaie heaters van topkwaliteit en een regensensor. Net als het louvredak zijn al deze zaken te bedienen met een universele afstandsbediening. Indien gewenst voorziet Livium de veranda eveneens van shutterpanelen, Zip-screens of glazen schuifwanden voor de nodige beschutting als de weersomstandigheden even tegenzitten.
Louvre veranda’s van Livium: het ultieme buitenleven.

 

 

Livium B.V. 

Münsterstraat 15

7575 ED, Oldenzaal

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN