Traject van A tot Z | Thijssen Verheijden

Traject van A tot Z | Thijssen Verheijden

Concept, ontwerp en realisatie …

Project Moderne villa
| Waterwijk Nesselande Rotterdam |

Deze villa staat op een prachtige kavel aan het water in directe verbinding met de Zevenhuizerplas. Het betreft een minimalistische architectuur met strak wit stucwerk, een zinken uitbouw en tegelijkertijd een warme uitstraling door de houten gevelvlakken.

Het basisconcept bestaat uit een tweelaags rechthoekig volume waar een verdiepingshoge insnede is gemaakt die op het begane grondniveau start in de noordgevel, via de westgevel naar de zuidgevel en uiteindelijk op de verdieping eindigt ter plaatse van de vide. Deze insnede is ingevuld met  afwisselend glas en horizontale Red Cedar delen.

De zinken uitbouw, waarin de keuken is gepositioneerd,  is een verbijzondering en heeft aan de kopse kanten glaspartijen waardoor een optimaal uitzicht ontstaat richting inrit en terras aan het water. Op de BG is het leefgebied gesitueerd die bestaat uit een open keuken, het eetgedeelte en de woonkamer.

Verder is een werkkamer bereikbaar vanuit de leefruimte door een verdiepingshoge taatsdeur. Verder vormt een verdiepingshoge stalen pui met glas, de scheiding tussen hal en leefruimte. In de hal zijn kasten geïntegreerd en minimalistische ‘invisible doors’ toegepast.

Daarnaast is een berging met technische ruimte op de BG te vinden. Op de verdieping zijn drie kamers, een badkamer, de master bedroom met badkamer en-suite  en een werkplek op de overloop gesitueerd.

Hoe kunnen zij uw droomhuis realiseren?
 
Thijssen Verheijden Architecture & Management

Architectuur en Management binnen één compact bureau met een persoonlijke benadering!

Een waanzinnig ontwerp en slim investeren? Heeft u behoefte aan een toegankelijke partij die u regelmatig begeleid en verstand heeft van techniek en bouwen, de planning & kosten bewaakt?

Thijssen Verheijden Architecture & Management is een toegankelijk bureau met een persoonlijke benadering. De passie is het vakwerk, architectuur, waarbij de stijl zich kenmerk als modern met strakke detaillering en met oog voor traditie.

De uitgebreide aandacht voor het exterieur wordt ook gegeven aan het interieur, dat onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Met de ervaring op het gebied van (bouw)management begeleiden zij het traject van A tot Z en zorgen zij dat uw droomproject realiteit kan worden!

Neem contact op! 

Thijssen Verheijden Architecture & Management

Van der Duijn van Maasdamweg 424

3045 PE Rotterdam

Tel: 010 – 437 52 69

Of bezoek hen op de EXCELLENT woonbeurs 2019

EXCELLENT | WONEN & LEVEN