Trendy vloeren | Solo Gietvloeren

Trendy vloeren | Solo Gietvloeren

De nieuwste trends op het gebied van vloeren..

Naadloos, gemakkelijk in onderhoud en stijlvol, dat is wat een gietvloer van Solo Gietvloeren typeert. “Het naadloze karakter is de meest unieke eigenschap van deze vloeren, dat heeft geen enkel ander materiaal”, zegt Robbert ter Wielen van Solo Gietvloeren.

Een gietvloer kunt u zonder onderbreking door het hele huis laten plaatsen, van de badkamer tot aan de slaapkamer. Dat geeft het interieur samenhang wat rust en ruimte uitstraalt. “Bovendien is het minder traditioneel dan een laminaat- of tegelvloer. We leggen deze vloeren dan ook vooral bij de mensen met mooi ingerichte, moderne huizen.”

Berry sr. ter Wielen begon met zijn eigen bedrijf Ter Wielen Vloertechniek B.V. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door drie zoons die opereren onder de merknaam Solo Gietvloeren. Begonnen in de industrie, werkt Solo Gietvloeren nu hoofdzakelijk voor de particuliere markt, waar dit soort vloeren steeds gewilder zijn.

De industriële stijl is tegenwoordig heel populair. “In de huizen waar wij komen zien we bijvoorbeeld veel zwartstalen taatsdeuren en robuuste eikenhouten tafels met stalen frames. Daar past een Betonfloor heel mooi bij”, vertelt Robbert ter Wielen enthousiast.

Strak, modern en industrieel

Naast de zogenaamde Betonfloor, een cementgebonden minerale gietvloer die een wat meer industrieel karakter heeft, levert het toonaangevende bedrijf ook kunststof (polyurethaan) gietvloeren. Deze gietvloeren hebben een strakke, moderne look en kunnen volledig naar wens worden gemaakt.

Bij de Solo Life Gietvloer worden twee verschillende tinten gemengd voor een gemêleerd effect. Hierbij zijn bijna alle kleurcombinaties mogelijk. Liever een strakke, egale uitstraling? Dan kan uiteraard ook worden gekozen voor één kleur (Solo One). “De Urban Jungle Style is op dit moment erg populair. Dan is het heel mooi om een lichtgroen tintje te verwerken in de vloer”, aldus de gedreven mede-eigenaar.

Eigen applicateurs

Solo Gietvloeren neemt alleen genoegen met het allerbeste. Dit blijkt onder meer uit het feit dat dit vooraanstaande bedrijf alleen met eigen applicateurs werkt, die allemaal meer dan tien jaar ervaring hebben.

Robbert ter Wielen: “Wij kunnen mensen goed adviseren en gebruikmaken van het beste materiaal, maar uiteindelijk wordt het overgrote deel van de kwaliteit bepaald door de handen die de vloer smeren. Daarom leiden wij ons personeel zelf op. Zo kunnen we volledig achter ons product staan.”

 

Solo Gietvloeren 

De Hofstede 59

4033 BV, Lienden

Tel: 0344-602876

[email protected] 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN