Twee leefruimtes als één | Perfect View

Twee leefruimtes als één | Perfect View

Openheid zorgt voor een authentieke uitstraling!

De Stalen kozijnen komen volledig tot hun recht bij jaren 30 woningen. De uitstraling van het staal sluit naadloos aan bij deze romantische stijl van bouwen. De hoge plafonds versterken de lichtinval van buitenaf. Zo ook bij deze woning in Arnhem.

Hier is gekozen voor een slanke stalen achterpui met grote openslaande tuindeuren. De profielaanzichten zijn minimaal, waardoor de tuin betrokken wordt bij de woning.

Perfect balans

Twee leefruimtes zijn tijdens de verbouwing samen gekomen, waarbij de stalen achterpui een essentieel onderdeel is geworden van het geheel. Binnen het kozijn is een loopdeur in slot-kaststijl verwerkt, waardoor het huis ook via de achterzijde kan worden betreden.

De aandacht die u verdient..

Perfect View levert en monteert ’s werelds slankste, geïsoleerde, kozijn-profielen. Het aanzicht hiervan is slechts 30mm. Een profiel opgebouwd uit massief staal zorgt voor de juiste sterkte en stijfheid, zodat u kunt werken met grote glasoppervlakken met toch maar 30 mm aanzicht. De ramen en deuren zijn wind- waterdicht en inbraakwerend getest.

Perfect View levert en monteert stalen kozijnen van hoogwaardige kwaliteit waarbij tot in het kleinste detail is nagedacht over de uitstraling en gebruiksvriendelijkheid van het product.  Bovendien zijn wij gespecialiseerd in particuliere projecten en zijn wij ingericht om de aandacht te bieden die een particulier verdient.

Perfect View:
“Het gaat om de details en afwerking..”

 Fotografie: Merijn Geurts 

 

 

Perfect View

Transportstraat 13

6681 LP, Bemmel

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN