Uitgevoerd tot in de puntjes!

Uitgevoerd tot in de puntjes!

Weer een prachtig referentieproject …

TIZ Design realiseert de meest unieke combinaties. Bij TIZ Design staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De handgemaakte producten zorgen voor de meest exclusieve toevoegingen voor in uw badkamer.

Meubel Kollum

Een zwevende combinatie van een Solid surface wastafel, model Terschelling. Uitgevoerd tot in details met hi macs alpine white én met greeploze tip on lades.

Het is een geschikt meubel om zowel tussen twee wanden te plaatsen, als vrij aan de wand gemonteerd te worden. Bij dit meubel heeft u meerdere keuzes, zoals tip on lades of soft close lades van Blum.

Wastafel Terschelling

Deze wastafel is vervaardigd van het hoogwaardige en slijtvaste Solid Surface. Deze materialen zijn duurzaam en behouden hun kleur. Ook na jarenlang gebruik blijft wit echt wit. De wastafel wordt standaard geleverd met een niet-afsluitbare Hi-Macs afvoerplug.

Wastafel Terschelling is ontworpen en vervaardigd in het eigen atelier van TIZ design. Daardoor is naast de keuze uit standaard maten, maatwerk ook altijd mogelijk.

Over TIZ Design

Duurzame productie in eigen huis, waarbij kwaliteit en originaliteit bij ons op een voetstuk staan. Een door en door Nederlands product waarbij we toezien op een product wat niet alleen functioneel is, maar ook een bijdrage levert aan de inrichting van uw huis.

U kunt het aanbod bewonderen van wastafelsbaden of badkamermeubels van TIZ Design.

Tiz Design 

De Onderstal 7-12

6658 KZ, Beneden Leeuwen

Tel: 0487 – 726097

[email protected] 

Of bewonder het maatwerk van TIZ Design op de EXCELLENT woonbeurs!