Uniek in ieder aspect | Keukenzinnig

Uniek in ieder aspect | Keukenzinnig

Het kan dus nóg mooier en unieker!

Een bezoek brengen aan de pas opgeleverde showroom van Keukenzinnig is een ware beleving. Een zinnenprikkelende ervaring die start bij de entree, die van een loper is voorzien. Heerlijke geuren komen u tegemoet en zorgen voor een verleidelijke kennismaking met de unieke belevingsruimte. 

De hartelijke ontvangst van eigenaar Raymond Engelbertink en zijn enthousiaste en vakkundig team maken dat u u welkom en gewenst voelt. De knisperende haardpartij, de oogstrelende en verrassende inrichting en de relaxte sfeer dragen bij aan het warme gevoel dat zich meester van u maakt als u op ontdekkingstocht gaat langs de adembenemende en unieke keukenopstellingen. 

Kloppende details …

De in Geleen gelegen inspiratieruimte is het magnum opus van keukenkunstenaar Raymond Engelbertink. Het kostte bloed, zweet en tranen om zijn ultieme levenswerk te verwezenlijken, maar het is hem en zijn team gelukt om een showroom te realiseren die zijn gelijke niet kent. Werkelijk elk detail klopt en past bij de warme en hoogwaardige uitstraling waar Keukenzinnig voor staat.

In zijn zelf ontworpen omgeving is Raymond Engelbertink volledig in zijn element. Joviaal ontvangt hij de bezoekers, leidt ze rond, beantwoordt vragen en toont aan de ontwerptafel vol passie zijn ongekende creativiteit, vakmanschap en ervaring.

“Iedereen is van harte welkom en verdient én krijgt de volledige aandacht van mij en mijn team. Wij ontwerpen keukens en totaalconcepten van zo’n € 4500,- tot zeer luxe varianten. Indien gewenst is bij Keukenzinnig the sky the limit”, aldus de bevlogen vakman, die al maar liefst vijfendertig jaar ervaring in de luxe interieurbranche heeft.

Naast oogstrelende maatwerkkeukens verzorgt Keukenzinnig eveneens totaalconcepten op het gebied van interieur. Van plafonds tot vloeren. Van verlichting tot haarden en de meest bijzondere wand- en raamdecoratie.

Keukenzinnig-familie

“Als blijk van waardering en als dank voor het geschonken vertrouwen ontvang ik mijn klanten graag in het gecreëerde kooktheater voor een leuke en leerzame avond met kooklessen van een professionele kok. In mijn ogen maken mijn klanten deel uit van de Keukenzinnig-familie en met familie eet en geniet u samen”, glimlacht Raymond Engelbertink aan de riante eetkamertafel in het hart van de unieke showroom.

De warme ruimte is omgeven door exclusieve en hoogwaardige kasten die de Keukenzinnigsignatuur dragen en verkrijgbaar zijn in zeer hoge en brede varianten. Exclusieve materialen als marmer en mozaïek, een scala aan hoogwaardige keukenapparatuur, elf sublieme en adembenemende keukenopstellingen en de laatste trends op het gebied van onder meer werkbladen en kranen, maken het totaalplaatje in de unieke showroom compleet.

Keukenzinnig

Hofdwarsweg 71

6161 DE Geleen

Tel: 046-3030995

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN