Unieke elementen | Suncatcher

Unieke elementen | Suncatcher

Wat maakt Suncatcher uniek?

Het maken van een zonnezeil lijkt misschien op het eerste oog een makkelijk project, maar het hangt eigenlijk samen met een hoop belangrijke factoren. Om de best mogelijke schaduwplek te creëren door middel van een Suncatcher, zijn er vaak verschillende ontwerpen nodig.

Tijdens het ontwerp proces sturen we u standaard een 2D-tekening door en wanneer dit nodig is of gewenst is maken we ook een 3D-tekening. Hierdoor gaat er voor een op maat gemaakte Suncatcher vaak wat meer tijd in zitten. Wel is het zo dat hierdoor het gewenste resultaat gecreëerd zal worden!

Strak gespannen en mooi afgewerkt?
Dat is een zonnezeil van kwaliteit! 

Over Suncatcher

Suncatcher is een dochteronderneming van Allround Zeilmakerij.
 Het bedrijf suncatcher welke sinds 2015 is opgericht, begon vanuit de zeilmakerij. Door een aanvraag of we ook zonnezeilen maken voor in de tuin, zijn we gaan ontwerpen en uitwerken tot het product Suncatcher is ontstaan.

Inmiddels zijn we druk bezig met met het opbouwen van een mooie portfolio en krijgen we door het hele land aanvragen. Ook is ons product te vinden op de zogenoemde ‘’Superyachts’’.

Wij leveren verschillende producten. De standaard modellen welke in vaste maatvoeringen komen. En de op maat gemaakte modellen, welke in onbeperkte mogelijkheden gecreëerd kunnen worden.

Bij Suncatcher is een hoge kwaliteit standaard, er wordt gekozen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Hierdoor nemen zij de tijd om in overleg met de klant uit te komen tot de de best mogelijke Sun Shade Solution. Wanneer dit afwijkt van de standaard modellen, wordt dit verwerkt in de vorm van een 3D-tekening.

Suncatcher Allround Zeilmakerij 

Industrieweg 45

4301 RS, Zierikzee

Tel: (0)111 45 13 13

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN