Unieke tuinmeubelen | Sprokkelbos

Unieke tuinmeubelen | Sprokkelbos


Sprokkelbos maakt uw tuin persoonlijker met eigen merk Hoomgarden!

De op een steenworp van Den Bosch gelegen kwaliteitszaak Sprokkelbos voert tal van topmerken op het gebied van tuinmeubelen en -accessoires. Van stijlvol design van de merken Cane-Line en Roberti tot kleurrijke creaties van het merk Emu. Ook verkoopt Sprokkelbos stijlvolle tuinverlichting, heerlijke tuinhaarden, onderscheidende plantenbakken en hoogwaardige BBQ’s.

Sprokkelbos gaat verder dan alleen de verkoop van het assortiment van de diverse topmerken. Voor mensen die willen afwijken van de standaard, die dromen van unieke en persoonlijke tuinmeubelen, creëert Sprokkelbos namelijk onder de merknaam Hoomgarden. Smaakvolle en kwaliteitsvolle tuinmeubelen op maat.

Creaties die uw tuin uniek maken

Met de keuze voor tuinmeubelen van Hoomgarden bent u zeker van een unieke tuininrichting. Het ontwerp en de productie liggen volledig in handen van Sprokkelbos en het stijlvolle en eigentijdse merk is alleen te verkrijgen bij het op een steenworp van Den Bosch gelegen bedrijf. De vakkundige medewerkers maken uw loungebank, tuintafel of tuinstoel precies op maat, zodat u zeker weet dat deze perfect past op uw terras of in uw zithoek.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van exclusieve tuinmeubelen, kunt u dat met een gerust hart aan de specialisten van Sprokkelbos overlaten. Niet alleen de afmetingen en de kleur van uw droommeubel worden geheel naar wens uitgevoerd, ook de eventueel benodigde kussens levert Sprokkelbos op maat. De unieke tuinmeubelen van Hoomgarden worden gemaakt van Polyestercomposiet, al dan niet met een betonlook-afwerking, en van aluminium. Dit maakt de creaties onderhoudsvrij en duurzaam.

Veelzijdigheid en kwaliteit

Naast het in de fraaie showroom getoonde en zeer gevarieerde aanbod van luxe tuinmeubilair en -accessoires realiseert Sprokkelbos eveneens tuinoverkappingen op maat. Van landelijk en industrieel tot modern en Amerikaans. Het vakmanschap van de medewerkers maakt dat Sprokkelbos tuinoverkappingen in diverse stijlen kan uitvoeren. Ook verzorgt Sprokkelbos volledige tuinprojecten.

In samenwerking met professionele hoveniers en moderne tuinarchitecten neemt Sprokkelbos alle zorgen over een nieuwe tuin voor u uit handen. Na een goed gesprek over wat u graag wilt, gaat het ervaren bedrijf in samenwerking met tuinspecialisten aan de slag met het ontwerp van uw tuin, de aanleg van uw tuin, de inrichting van uw tuin én het onderhoud van uw tuin. Het resultaat? Een unieke tuin, zowel qua stijl als inrichting, die perfect bij uw woning past en volledig aansluit op uw dromen.

Sprokkelbos

Sprokkelboschstraat 18

5243 RK Rosmalen

Tel: 073-6900675

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN