Unieke woning met een typisch vakantiegevoel

Unieke woning met een typisch vakantiegevoel

Volledig in balans!

Kent u dé vrolijke vakantiesfeer? Deze woning benadrukt dat herkenbare, maar heerlijke vakantiegevoel! Tegelijkertijd is dit een zekere balans tussen een vakantiewoning en de moderne functionaliteit, die het beste van twee werelden biedt.

Het ontwerp is een praktische, maar logische keuze door Matt Fajkus Architecture. De woning heeft een puntdak en de houten buitenkant kent een tijdloze uitstraling. De mix van diverse stijlen is uitzonderlijk!

Innovatie en slimme woning

De rustieke gevel aan de buitenzijde leidt naar een open, verlichte woonkamer met daarnaast gelegen de keuken en eethoek. Het neutrale kleurenschema valt op, maar wordt niet verstoord. Het hout heeft veel effect op de binnenzijde van de woning, zelf het plafond is in hout vervaardigd.

Buiten vindt u de groene tuin met hoge boomen, die zorgen voor natuurlijke schaduw en optimale privacy. De bomen zorgen voor bepalende contouren rondom de woning, wat zorgt voor een perfecte afwerking.

Ieder klein detail draagt bij aan een ontspannen uitstraling. De centrale stenen open haard is het middelpunt van de woonkamer, terwijl de keuken en eetkamer de sociale zone zijn van deze woning.

Fotografie | Charles Davis Smith

EXCELLENT | WONEN & LEVEN