De kunstobjecten van Art-Collectors

De kunstobjecten van Art-Collectors

Blikvangers aan de muur..

Eyecatching objecten en intrigerende statements aan de muur. Het enthousiaste Art-Collectors creëert unieke wanddecoratieve kunst die niet alleen woningen, maar ook vergaderruimten, hotellobby’s en kantoren verrijkt met sfeer en beleving. In de showroom in Lelystad én sinds kort in een expositieruimte in wooninspiratiecentrum.

De Woonindustrie in Nieuwegein toont Art-Collectors prachtige, hoogwaardige en in oplage gelimiteerde kunst van (inter)nationale fotografen en kunstenaars. Art-Collectors vervaardigt de hoogwaardige kunstwerken op onder andere artcanvas, hd-acrylaat, dibond, geborsteld aluminium en met zeer fraaie speciale epoxy-gieting. Ook prints op glaspanelen of andere materiaalsoorten zijn mogelijk. Waar in het verleden foto’s en kunstwerken in interieurs een redelijk bescheiden grootte kenden, zijn tegenwoordig kunstwerken van anderhalve meter bij drie meter geen uitzondering meer.

Door de aanwezige kennis, kunde  en ervaring speelt Art-Collectors moeiteloos in op deze trend en vervaardigt het bedrijf meer dan regelmatig wandvullende kunstobjecten. Ook worden de medewerkers van Art-Collectors steeds vaker gevraagd om met klanten mee te denken en een rol te spelen bij het inrichtingsproject, zodat het interieur en het kunstwerk op elkaar aansluiten.

Vindt u onverhoopt niet uw droomkunstwerk in de rijke collectie van Art-Collectors? Het ervaren team van kunstkenners beschikt over een breed en internationaal netwerk van fotografen en kunstenaars, die op verzoek jouw droomplaat vastleggen. Art-Collectors bewerkt en verwerkt het beeld vervolgens tot een uniek kunstobject. Geheel volgens jouw wensen, passend bij jouw interieur. En die ene prachtige vakantiefoto die je zelf maakte? Ook van die foto maakt Art-Collectors met liefde en vakmanschap een bijzonder kunstobject.

 

Art-Collectors 

Postbus 90

8200 AB, Lelystad

[email protected]

 

 

De Woondustrie

Symfonielaan 1

3438 EW, Nieuwegein

EXCELLENT | WONEN & LEVEN