Uw ultieme raamervaring | AluK Nederland

Uw ultieme raamervaring | AluK Nederland

Ervaar wat een raam kan doen

Niets is zo bepalend voor de sfeer van een woning als de ramen en deuren. Het zijn de blikvangers die de gevel cachet geven, ze laten uw huis baden in licht en voorzien het interieur van een eigen identiteit. AluK en Eijkemans Aluminiumbouw laten u dat graag ervaren. In Schijndel openen zij maandag 2 september de eerste URBAN LABEL showroom. Hier treft u een collectie ramen en (schuif)deuren die tegemoet komt aan alle wensen van huiseigenaren.

Met de URBAN LABEL collectie wil AluK huiseigenaren betrekken bij keuzes die door architecten en bouwers gemaakt worden. “Moderne consumenten willen een ruimte ervaren, merken we. Hoe mooi artistieke impressies en foto’s ook zijn, het gaat om de beleving en hún thuis”, legt Richard Rozema, sales manager AluK uit.

“Dat verklaart waarom we voor grote uitgaven naar fysieke winkels gaan. Hier kunnen we voelen, zien en ervaren. Dat is ook precies wat we in Schijndel nastreven. Met Eijkemans Aluminiumbouw openen we de eerste Urban Label showroom. Hier kunt u voor het raam staan, grepen voelen en uitzoeken, ervaren hoe fijn het is als binnen en buiten in elkaar overvloeien én ziet u welke effect de kleur van het kozijn heeft op het uitzicht. En natuurlijk wordt u kundig geadviseerd.”

Industrieel

De URBAN LABEL collectie biedt een breed scala aan mogelijkheden. De serie combineert kwaliteit en expertise met design én is modern en industrieel vormgegeven. De collectie omvat ramen, deuren, schuifdeuren en grepen; Themis, Themis NEXT, INFINIUM, Kolos en de NOVAE grepen. URBAN LABEL is exclusief verkrijgbaar bij erkende URBAN LABEL partners.

URBAN LABEL showroom

Vanaf maandag 2 september bent u van harte welkom in de eerste URBAN LABEL showroom. Het adres is: Molendijk-Zuid 20-B in Schijndel.

Bekijk de online collectie! 

Over AluK

AluK is een wereldwijd bekende ontwerper en producent van aluminium ramen, deuren en schuifdeuren. Het familiebedrijf hanteert al zestig jaar traditionele waarden gebaseerd op kwaliteit, service en aandacht voor details.

Heeft u vragen over de producten dan kunt u contact opnemen!

AluK Aluminium b.v. 

Sandy van der Doelen

Tel: 06 23 62 37 51

[email protected]

Eijkemans Aluminiumbouw

Maikel Smits

[email protected]

Tel: 073 549 21 65

EXCELLENT | WONEN & LEVEN