Uw vloer verwarmen | JK Vloerverwarming

Uw vloer verwarmen | JK Vloerverwarming

Vloerverwarming kan overal toegepast worden

Onder iedere vloer kan vloerverwarming”, vertelt Dignus Nagelkerke, manager Sales en Marketing bij het in Ede gevestigde JK Vloerverwarming midden in één van de mooiste showrooms die we ooit hebben gezien, praten we met hem over de enorme toegevoegde waarde van goede vloerverwarming.

“JK Vloerverwarming mag u zien als de bakermat van de inslijptechniek. Wij hebben de floorgrinder vloerfrees ontwikkeld en gepatenteerd”, aldus Dignus 

 

Tot in de puntjes …

De inslijptechniek met de floorgrinder is een manier om achteraf in veruit de meeste ondervloeren sleuven te slijpen waarin de verwarmingsbuis voor de vloerverwarming gelegd kan worden. Het is slechts één van de methoden om vloerverwarming aan te brengen. JK Vloerverwarming beheerst alle disciplines op dit gebied tot in de puntjes.

Nieuwbouw, verbouwing of renovatie?
Denk dan aan vloerverwarming!

Vloerverwarming is uitermate efficiënt, omdat in tegenstelling tot radiatorverwarming, niet de lucht, maar de vloer verwarmd wordt. Dat geeft niet alleen een zeer behaaglijke warmte, elke mooie vloer krijgt er meerwaarde door. Vloerverwarming is duurzaam avant la lettre en helemaal ‘hot’ in combinatie met de op dit moment zo in opkomst zijn de warmtepompen.

Of er nu sprake is van nieuwbouw, waarbij de vloerverwarming in de deklaag wordt meegestort, een verbouwing, waarbij middels de slijptechniek de verwarmingsbuis ruimte krijgt of renovatie, waarbij er zelfs een infreesbare Fermacell toplaag of droogbouwvloer aangebracht kan worden op een houten ondervloer, met JK Vloerverwarming zit u qua specialisme aan de bron.

 

Frezen, binden of tackeren

De hoofdtak van sport die door JK Vloerverwarming bedreven wordt bestaat uit frezen (inslijpen). Daarnaast gebruikt het bedrijf ook methoden zoals binden (slang vastmaken op matten die ingestort worden) of tackeren (een principe gebaseerd op niet-techniek).

Dignus: “Nadat de verwarmingsbuis gelegd is, wordt deze afgewerkt en kan deze desgewenst gefixeerd worden met een epoxylaag. Alles wordt aangesloten op onze eigen ontwikkelde verdelers, de rest van het werk is voor de vloerenvakman.”

Nederland zit er warm bij

JK Vloerverwarming levert duizenden vloerverwarmingen op jaarbasis en zit niet stil als het op innovatie aankomt. Vakmensen worden opgeleid tot professionals in de eigen JK Academy, goed om kwaliteit en expertise te waarborgen. Daar vaart de consument wel bij, het zorgt voor een jarenlange continuïteit bij JK Vloerverwarming. Zeer bijzonder is het “Fermafloor” systeem, een ontwikkeling van JK Vloerverwarming, Uzin Utz en Fermacell.

Zeer geschikt voor woningen en utiliteitsbouw omdat elke vloer geschikt gemaakt kan worden voor vloerverwarming, ongeacht de al aanwezige vloer. “Zodra de Fermacell platen zijn gelegd, kunnen we starten met het frezen van de sleuven. Daarin wordt de verwarmingsbuis gelegd, die wordt gefixeerd. Daarna kan er een nieuwe vloer overheen gelegd worden.

Fermafloor is zeer stabiel en voor alle situaties geschikt waar een nieuwe vloer nodig is. Zo maakt u bijvoorbeeld een monumentaal pand een stuk duurzamer. Verder zijn de Fermacell platen brandvertragend en geluidsisolerend”, aldus Dignus.

Iedereen die geïnteresseerd is in de aanleg van vloerverwarming is welkom in de showroom van JK Vloerverwarming. Een afspraak kan zowel telefonisch als via de website gemaakt worden.

 

JK vloerverwarming

Fahrenheitstraat 39

6716 BR Ede

Tel: 0318-636329

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN