Vakantieresort PUUR Exloo | Kontour Vastgoed

Vakantieresort PUUR Exloo | Kontour Vastgoed

“Waardevol en waardevast beleggen in het prachtige Drenthe”

Ideale vakantiebestemming in Drenthe

Te midden van het oogstrelende natuurgebied de Hondsrug in Drenthe realiseert Kontour Vastgoed het prachtige en luxe familie-resort PUUR Exloo. De stijlvolle, van alle gemakken voorziene ruime villa’s zorgen samen met de natuurlijke omgeving, een excellente service en de recreatieve en toeristische trekpleisters van de provincie Drenthe voor een ideale en zorgeloze vakantiebestemming. De te koop staande en hoogwaardige recreatiewoningen zijn niet alleen het decor van een geslaagde vakantie met het gezin, familie of vrienden, ze gelden ook als een waardevol en waardevast beleggingsobject. Door een unieke verhuur- en beheerformule vormt het exclusieve familie-resort het nieuwe level op het gebied van luxe parkrecreatie in Nederland.

Geniet van iedere dag…

Terwijl uw partner na een ontspannen nacht de dag begint in de eigen sauna, uw kinderen met opa en oma het aan de voordeur hangende en overheerlijke ontbijt voorbereiden, loopt u in alle rust over het prachtig gelegen park. U geniet van de stilte, het gekwetter van de vogels, van de klauterende eekhoorntjes én van de uitstraling van de luxe, authentieke en met natuurlijke en robuuste materialen uitgevoerde villa’s op het recreatiepark.

In uw hoofd passeren de vele mogelijkheden om de vakantiedag in te vullen de revue. Een lange wandeling of fietstocht door de Hondsrug, het natuurgebied dat sinds 2013 prijkt op de werelderfgoedlijst van UNESCO en de status heeft van Unesco-Global Geopark. Of gaat u op ontdekkingstocht door de vesttingsstad Coevorden? Proeft u de historie bij de befaamde hunebedden, de oudste monumenten van Nederland? Of reserveert u via de gecreëerde app van PUUR Exloo een plek in de shuttlebus naar dierentuin Wildlands Adventure Zoo Emmen? Keuzes te over in Drenthe, een recreatieprovincie die het meer dan waard is om te ontdekken en te beleven.

Het is ook zeker geen straf om de dag door te brengen op het vakantieresort zelf. De luxe villa’s – de drie verschillende types zijn ontworpen voor 6, 8 of 10 personen – vormen de ideale en comfortabele plek voor relax-dagje of een gezellige spellen middag, terwijl in het aan de voorzijde van het park gelegen hotel onder meer een luxe wellness, een overdekt zwembad, een bar en diverse restaurants zijn ondergebracht.

Ook vindt u hier de centrale faciliteiten van het park en staan de servicegerichte medewerkers klaar om u volledig te ontzorgen. Op het autoluwe park vindt u verder een speelveld, een spannend klimbos, een pluktuin met appels, bramen en aardbeien, een lammetjesweide en diverse openbare BBQ-plekken.

De luxe recreatievilla’s op familie-resort PUUR Exloo vormen een waardevol bezit met een aantrekkelijk rendement, waar u als eigenaar onbezorgd van kunt genieten. Om de kwaliteit en uitstraling van het resort continu op het allerhoogste niveau te kunnen houden, zette Kontour Vastgoed een eigen organisatie op die verantwoordelijk is voor zowel het beheer als de verhuur van de vakantiewoningen. Doordat het beheer en de verhuur door dezelfde partij wordt uitgevoerd, is er maximale controle over – en invloed op – alle aspecten van klanttevredenheid en bent u als eigenaar verzekerd van een aantrekkelijk rendement.

Kontour Vastgoed

Kontour Vastgoed is dé specialist op het gebied van luxe recreatievastgoed in Nederland en Oostenrijk. Vanuit de visie dat een tweede woning niet alleen financieel rendement, maar vooral ook plezier voor uzelf en uw familie moet opleveren, ontwikkelen en vermarkten wij sinds 2004 bijzondere projecten op unieke, natuurrijke toplocaties. Door onze unieke signatuur en focus op kwaliteit en comfort is ons vastgoed niet alleen waardevast, maar vooral ook waardevol.

 

Kontour Vastgoed

PUUR Exloo 

Abe Lenstra Boulevard 50-1

Heerenveen

Tel: 0513-745016

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN