Vakmanschap op maat | Verhaag

Vakmanschap op maat | Verhaag

Familiebedrijf én Hofleverancier Verhaag is al meer dan 115 jaar leverancier van vloeren waaronder onder andere traditoneel parket, verouderde houten vloeren en brede duoplanken.

Bezoek de showroom!

Naast de vele mogelijkheden op het gebied van vloeren toont Verhaag ook maatwerk schuifwanden, -kasten en steel-look deuren in haar showroom. De keuzemogelijkheden en technische aspecten zijn enorm uitgebreid en het team van Verhaag weet wat belangrijk is om de juiste keuze te maken. Denk hierbij aan vloerverwarming, akoestiek en brandwerendheid.

Verhaag werkt met hoogwaardige materialen en levert op basis van kennis en vakmanschap louter topkwaliteit. Geheel afgestemd op uw wensen, dromen en woning of bedrijfsruimte. Want naast huizen verrijkt Verhaag tevens interieurs binnen de projectmarkt met scheidingswanden en diverse plafonds.

In de fraaie en ruime showroom toont Verhaag het kwaliteitsvolle en veelzijdige assortiment én informeert, adviseert en helpt u een weloverwogen keuze te maken, zodat u nog jaren plezier heeft van optimaal woon- of werkcomfort.

 

Verhaag BV

Horsterweg 38

5975 NB Sevenum

Tel:077-4672244

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN