Vrijheid om te bouwen zoals u wilt!

Vrijheid om te bouwen zoals u wilt!

”Doet u graag inspiratie op? Houdt u zich graag bezig met de laatste trends en ontwikkelingen omtrent duurzaam wonen? Bent u op zoek naar een samenwerking met een innoverend bedrijf die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft?”

Samen met Hennes de Ridder, een autoriteit op het gebied van evolutionair bouwen, wordt u meegenomen in de duurzame beleving en uitwerking van FERLEM. 


Waarom FERLEM?

Modulair bouwen was nog nooit zo vrij. De huizen van FERLEM geven jou de vrijheid om te wonen zoals jij wilt. De FERLEM methode zorgt ervoor dat bouwen sneller, groener en goedkoper is en daar wordt iedereen blij van. Al hen materialen zijn ook 100% recyclebaar en de bouwwijze is 100% circulair, waarvan iedereen beter wordt. De woningen verbruiken aanzienlijk minder energie dan conventioneel gebouwde huizen, waar iedereen energiezuiniger van wordt.

Bij FERLEM maakt de vorm, de stijl of het doel van de woning niet uit. De materialen zijn bij alle typen woningen gelijk. En dus van hoge kwaliteit! Bij hen vind je geen catalogus waaruit je kunt kiezen. U komt met uw architect of u gaat met hun eigen architect in gesprek en je ontwerpt samen met hen jouw huis.


Bezoek FERLEM op de EXCELLENT woonbeurs op 29 november in Ahoy Rotterdam. 


 FERLEM recreatie woningen voldoen aan dezelfde eisen als reguliere woningen. De lage aanschafprijs en hoge kwaliteit bieden een interessant beleggingsobject vanwege het hogere rendement door de lage exploitatiekosten. De woning is namelijk zodanig goed geïsoleerd dat er voor de bewoner lage tot geen energielasten zijn. Het FERLEM Service Level Agreement garandeert dan ook lage exploitatiekosten.

Een huis bouwen was nog nooit zo vrij!


FERLEM

Vossenbeemd 109D, 5705 CL Helmond

Tel: +31 492 387 306

[email protected]


 BRENG EEN BEZOEK AAN FERLEM OP DE EXCELLENT WOONBEURS 2019!