Wat een vetsak

Wat een vetsak

Het merk vetsak is compleet gericht op het comfort van een ”kussen”. Van het standaard kussen tot, poef, noodle of zitzak. En dat allemaal in verschillende stoffen en kleuren. Wij vinden ze nu al erg leuk!

Velours

Zo hebben ze een collectie ontwikkeld geheel van velours. Veel zachter dan dit ga je het niet vinden! Kies je voor grijs of zwart en het wordt een stoer kussen, kies je voor de natuurlijke kleuren en het krijgt een warm gevoel.

Velvet

Naast velours kan het populaire velvet uiteraard ook niet ontbreken. Binnen de velvet collectie is er ook keuze voor een opvallend mosterdgele kleur. Natuurlijk kun je ook voor een minder opvallende kleur kiezen.

Harig

De Flokati is de opvallendste lijn van vetsak. Deze harige vrienden zijn ontzettend zacht en zien er ook nog eens heel schattig uit. Nog geen echte hond in huis maar wel de aaibaarheidsfactor? Dan is dit een goede uitkomst!

Outdoor

Tot slot hebben ze ook nog een collectie ontwikkeld die buiten te gebruiken is. In stoer grijs of beige geven ze een natuurlijke, stoere look aan je buitenmeubelen.

Zitzakken

  

En de belangrijkste van allemaal: de zitzakken. Ze zijn verkrijgbaar in medium en large en in alle hierboven genoemde stoffen. Dus ga je voor een zachte stof, harig of lieven voor buiten? Aan jou de keuze!

Toe aan je eigen vetsak? Neem dan een kijkje bij ze op de site voor alle mogelijkheden.

EXCELLENT | Magazine