Zorgeloos genieten | Ambiance Wellness

Zorgeloos genieten | Ambiance Wellness

Exclusieve producten

Custom-Made binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, infraroodcabines, whirlpools, stoomruimten, hammamruimten, cardio- en fitnessapparatuur. Ambiance Wellness verblijdt al meer dan twintig jaar opdrachtgevers met hoogwaardige Wellness-producten.

Naast het hoge kwaliteitsniveau van de exclusieve producten, is het zeker ook de aanwezige kennis, kunde en ervaring, waarmee het Ede gelegen familiebedrijf zich al vele jaren onderscheidt.

Het grootste compliment dat zij met regelmaat van hun klanten mogen ontvangen is dat zij niet de goedkoopste speler op de markt zijn, maar dat zij wel veruit de beste zijn.

 

 

De totaalleverancier

Van advies tot ontwerp en van bouw tot installatie en onderhoud. Het in de jaren ’80 van de vorige eeuw als zwembad-installatiebedrijf gestarte Ambiance Wellness is anno 2019 al vele jaren een landelijk opererende totaalleverancier van exclusieve premium wellness-producten.

“Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom blijven we ons specialiseren en ontwikkelen en werken we alleen met de beste materialen en de beste mensen. We zijn, als één van de weinige Nederlandse zwembadbouwers, aangesloten bij de Duitse Sopra-groep. De Sopra-groep is een coöperatie van zwembadleveranciers, -bouwers en -producenten en loopt voorop in de ontwikkeling van intelligente zwembaden. De Sopra-groep bestaat uit allemaal gerenommeerde bedrijven die kennis en informatie met elkaar delen. Zo weten wij altijd wat de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zijn”, geeft Chris Milder, samen met zijn vrouw Helma eigenaar van Ambiance Wellness, aan.

Hij vervolgt: “Voor ons is een zwembad veel meer dan alleen een bak met water. Een mooi ontworpen zwembad past bij het design van de tuin, de uitstraling van de woning én geeft extra cachet aan het perceel. Daarom werken wij samen met architecten en ontwerpers om de mooiste en meest exclusieve (maatwerk)projecten te realiseren.”

 

 

Ontspan en geniet

Maar zoals de naam aangeeft, realiseert Ambiance Wellness meer dan binnen- en buitenzwembaden alleen. Het familiebedrijf blinkt eveneens uit met de realisatie van onder meer sauna’s whirlpools en stoomruimten. Ook voert Ambiance Wellness het complete Technogym-assortiment, waardoor het bedrijf in staat is om een complete fitness-studio op maat in uw woning te realiseren.

Begin de dag sportief met een rondje in de fitness, ontspan in de sauna en de stoomruimte en open de deuren voor vrienden en familie voor een heerlijke dag in en rondom het buitenzwembad. Wat een luxe. Wat een weelde. Geniet zorgeloos van de hoogwaardige producten van Ambiance Wellness.

 

Ambiance Wellness 

Boylestraat 50

6718 XM, Ede

Tel: +31 (0)318 55 11 90

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN