Zuivere en gezonde lucht | Brink

Zuivere en gezonde lucht | Brink

Met de internationale vakbeurs ISH 2019 in Frankfurt in het vooruitzicht, kondigt Brink Climate Systems verschillende innovaties voor zuivere en gezonde lucht aan. Nieuw in het assortiment is de Flair 225, een uitbreiding op de succesvolle reeks toestellen voor balansventilatie met warmteterugwinning (WTW). 


Excellente lucht

Brink specialiseert zich al tientallen jaren in de innovatie van lucht. Door hen te voorzien van de meest excellente lucht wil de onderneming het leven van haar klanten elke dag een beetje mooier maken. Dat motiveert Brink om te blijven innoveren. Op weg naar de ISH 2019 in Frankfurt onthult het bedrijf een aantal uitbreidingen op haar productprogramma. Vanuit een nieuwe marktbenadering worden de producten nu ook op vernieuwende wijze gepresenteerd.

Uitbreidingen Flair-serie

De Flair-serie is dé oplossing voor ventileren met warmteterug­winning. Dankzij een optimale balans tussen thermisch rendement en energieverbruik is de Flair een hoog rendement-ventilatietoestel, dat zorgt voor de juiste hoeveelheid verse lucht in elke situatie.

De meest compacte variant in de succesvolle Flair-serie ventilatietoestellen is de nieuwe Flair 225. Door het formaat en de kleinere capaciteit (maximaal 225 m3/h) is dit toestel uitermate geschikt voor het ventileren van kleinere woningen. De serie wordt tevens uitgebreid met Plus- en Enthalpie-varianten. De Nederlandse variant van de Flair 225 zal in 2020 verkrijgbaar zijn. Overigens komen alle toestellen uit de Flair-serie uitstekend naar voren in alle certificeringen en beoordelingen van onafhankelijke testbureaus.

Flair Silencer

Brink luistert eveneens naar vraag uit de markt. Zo ontstond de demper Flair Silencer, die zorgt dat geluid op een unieke manier nog beter wordt geabsorbeerd. Naast haar uitbreidingen op de Flair-serie presenteert Brink ook deze demper op de ISH 2019.

Vernieuwde thuisproduct

Verder toont Brink op de ISH 2019 producten waarmee iedereen zelf nog meer excellente lucht kan creëren. Zo is er de vernieuwde Evap, een luchtbevochtiger die eenvoudig gekoppeld kan worden aan elk centraal ventilatiesysteem met warmteterugwinning. De Evap zorgt geheel automatisch voor een betere vochtbalans in huis.
Daarnaast is er de nieuwste versie van de Pure induct. Deze luchtzuiveraar houdt luchtvervuiling buiten en brengt schone lucht binnen door middel van ionisatie. Brink presenteert een verbeterde versie van het product, die naast een reeks nieuwe mogelijkheden ook een scherpere marktprijs zal kennen.

Brand

In een boeiende brand story met nadruk op de eindgebruiker en passie voor het vakgebied vertelt Brink haar complete verhaal over excellent air. Wat is de drijfveer achter meer dan 50 jaar luchtinnovatie? Ontdek dit op de stand van Brink tijdens de ISH 2019 in Frankfurt van maandag 11 tot en met vrijdag 15 maart 2019 (hal 8.0 – stand A 55).

Over Brink Climate Systems

Brink Climate Systems is specialist in ventilatie met warmteterugwinning, verwarming en koeling. Het is de passie van Brink om de levens van mensen te verrijken door het mogelijk maken van excellente lucht in woningen, kantoren en bedrijfspanden. De zeer innovatieve oplossingen van Brink zijn klaar voor de complexe installatievragen van vandaag de dag én voorbereid op de wereld van morgen. Brink ontwikkelt en innoveert dagelijks producten in het topsegment.

 

 

 

 

Brink Climate Systems B.V.

Wethouder Wassebaliestraat 8

7951 SN Staphorst

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN