Grohe Sensia®Arena

Grohe Sensia®Arena

Een zachte, natuurlijke reiniging met alleen water na elk toiletgebruik. Dat is wat GROHE mogelijk maakt met de innovatieve Sensia®Arena douche-wc.De Sensia®Arena douche-wc tilt persoonlijke hygiëne en toiletteren naar een next level. Gebruikers genieten van een comfortabele reiniging door de twee verstelbare douche-armen, warm water op de gewenste temperatuur en warme föhn die de huid zacht en snel droogt.

Bekroond design

De AquaCeramic coating, de Triple Vortex spoelkracht en de antibacteriële sproeiarmen zorgen voor ultieme hygiëne. Bovendien is de Sensia®Arena een stijlvolle toevoeging aan de badkamer dankzij het bekroonde design.

Persoonlijk comfort en gebruiksgemak

De GROHE Sensia® Arena is uitgerust met twee douche-armen, een standaarddouche en de ladyshower, die de huid zacht en volledig reinigen. Gebruikers kunnen de positie van de douche-armen, de gewenste intensiteit van de straal en de juiste watertemperatuur eenvoudig aanpassen en instellen. De ingebouwde boiler zorgt ervoor dat er altijd voldoende water is op de gewenste temperatuur. Last but not least zorgen de warme föhn en geurafzuiging voor extra persoonlijk comfort. De persoonlijke instellingen kunnen worden opgeslagen in de speciaal ontwikkelde GROHE Sensia® Arena app, beschikbaar voor iOS smartphones.

EXCELLENT | magazine