KOOT15

KOOT15

Importeur van Alpenofen en premium dealer van OFYR.

Begonnen in 2015 met de import van de geniale verwarmbare (sta-)tafel Alpenofen werd KOOT15 al snel benaderd door Hans Goossens, de geestelijk vader van OFYR, met de opmerking dat de OFYR wel heel mooi bij de Alpenofen past. En inderdaad….. als we terugdenken aan oud en nieuw vorig jaar bijvoorbeeld klopt dat, we hadden een groep van zo’n 25 vrienden over de vloer en we hebben de hele avond heerlijk warm buiten staan borrelen en kokkerellen. Een OFYR en een Alpenofen vergen één keer een investering maar staan daarna garant voor vele jaren outdoor cooking plezier en mooie avonden met vrienden en familie.
KOOT15 werkt ook vaak en graag mee aan de verrassing van jubilaris of jarige. We zien namelijk steeds vaker dat vrienden en familie gezamenlijk een OFYR of Alpenofen als cadeau geven. We vinden het altijd hartstikke leuk om hier aan mee te werken. Op onze Instagram en Facebook pagina’s vind je, als je goed zoekt, hier wel een paar posts over.
2018 wordt een mooi jaar voor KOOT15. Waarom ? OFYR bijvoorbeeld komt weer met veel nieuwe producten waaronder een Buffadoo set, verbeterde Grill roosters, een Grill set met stoere vleespennen en een OFYR CONCRETE in super stoere beton look ! Neem contact met ons op of kijk op www.KOOT15.nl voor meer info.

EXCELLENT | MAGAZINE