De tuin, sfeervolle buitenkamer

De tuin, sfeervolle buitenkamer

Eduard van de Loo Buitenprojecten bestaat uit een team van gespecialiseerde, gemotiveerde vakmensen die samen van begin tot eind bijdragen aan het creëren van de perfecte tuin van hun opdrachtgevers. Van ontwerp, aanleg en onderhoud van de tuin tot het plaatsen van (eikenhouten) bijgebouwen, carports en poolhouses waarmee de heerlijke lente en zomer verlengd kan worden.

Huiskamersfeer

Eduard van de Loo constateert dat de tuin een steeds belangrijkere rol speelt. “Mensen willen de tuin betrekken bij hun dagelijks leven. Ze willen steeds vaker een leefruimte. Een leefruimte waar ze gedurende het hele jaar van kunnen genieten. Door het creëren van een buitenruimte kunnen wij daar voor zorgen. Bijvoorbeeld door het maken van overkappingen aan huis of losstaande overkappingen in de tuin met een open haard of andere verwarmingselementen. Uiteraard sluiten deze buitenruimtes perfect aan bij de stijl van het huis, van zowel binnen als buiten. Het is een compleet plaatje dat perfect in elkaar overloopt. Hierbij denken we ook aan een mooie verlichting van de tuin, zodat er een fijne huiskamersfeer in de tuin ontstaat.

Onderhoudsvriendelijke tuinen

Eduard van de Loo: “We zien een enorme toename van mensen die graag kunstgras willen laten aanleggen. Zowel sierkunstgras, maar ook kunstgras voor hockeyveldjes of voetbalvelden in de tuin. Gezinnen met kinderen willen vaak een plek vrijmaken in de tuin waar de kinderen kunnen spelen en sporten. De kwaliteit van kunstgras is de laatste jaren enorm verbeterd. Het is mooi, onderhoudsvriendelijk en duurzaam in gebruik.”

EXCELLENT | magazine