groene upgrade

groene upgrade

Verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen

Het minimaliseren van ecologische impact en verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen is een van de vele dingen die een huis groen maken. Met de aandacht sterk gericht op alternatieve energiebronnen en zonne-energie, wordt een ander essentieel aspect van huisontwerp vaak over het hoofd gezien – waterbeheer en -behoud. Omdat veel van de zich ontwikkelende en de ondergedecentraliseerde wereld nog steeds moeite hebben om niet-verontreinigde drinkwaterbronnen te vinden, is het beheren van regenwater een essentieel onderdeel om ervoor te zorgen dat u uw steentje bijdraagt aan de planeet. Dit zonder stijl en esthetiek op te offeren is de prachtige Raindrop ontworpen door Studio Bas van der Veer.

Functioneel

Een bekroond ontwerp dat voor het eerst werd bedacht door de maker in 2009, Raindrop verslaat gemakkelijk het mondaine regenton met gemak, zowel in termen van functioneel gemak als zijn aantrekkelijk silhouet. De slanke en uitstekende regenton past vrijwel overal en heeft ook een gieter aan de bovenkant om uw tuinieren een stuk eenvoudiger en veel milieuvriendelijker te maken. Met een kraan aan de onderkant kunt u een waterslang van verschillende diameters bevestigen.  Met een slimme connectie aan afvoerbuizen maakt deze eigentijdse regenton waterbeheer gemakkelijk en moeiteloos!

Een groene upgrade!

De Raindrop kan gemakkelijk een deel van uw moderne balkon of het kleine terras worden. Het ontwerp voegt ook een beetje curvy glamour toe aan de moderne ruimte gedomineerd door rechte lijnen. Een perfecte manier om uw huis een groene upgrade te geven!

Decoist

EXCELLENT WONEN & LEVEN