Ferrari Soltis 86 | Suncatcher

Ferrari Soltis 86 | Suncatcher

Interessante details …

Suncatcher licht u graag in over haar producten. Ook door berichten op Facebook te plaatsen over bepaalde producten. In het volgende bericht gaat het over de voor en mogelijke nadelen van de Ferrari Soltis 86 en verdere informatie.

Voordelen: 

– Vervormt niet bij toepassing of gebruik
– Rekt niet, scheurt niet
– Duurzaam zowel esthetisch als mechanisch
– Geringe dikte
– Glad oppervlak, gemakkelijk onderhoud
– Zonwerend, maar toch ook goed doorheen te kijken
– Breed scala van kleuren

Eventuele nadelen:

– Niet waterdicht

Wanneer de kleur donker is, kan er makkelijker door heen gekeken worden. Wanneer de kleur lichter is, wordt het lastiger om doorheen te kijken. Wel blijft het hieronder lichter.

Suncatcher, uw schaduw specialist!

Over Suncatcher

Suncatcher is een dochteronderneming van Allround Zeilmakerij.
 Het bedrijf suncatcher welke sinds 2015 is opgericht, begon vanuit de zeilmakerij. Door een aanvraag of we ook zonnezeilen maken voor in de tuin, zijn we gaan ontwerpen en uitwerken tot het product Suncatcher is ontstaan.

Inmiddels zijn we druk bezig met met het opbouwen van een mooie portfolio en krijgen we door het hele land aanvragen. Ook is ons product te vinden op de zogenoemde ‘’Superyachts’’.

Wij leveren verschillende producten. De standaard modellen welke in vaste maatvoeringen komen. En de op maat gemaakte modellen, welke in onbeperkte mogelijkheden gecreëerd kunnen worden.

Bij Suncatcher is een hoge kwaliteit standaard, er wordt gekozen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Hierdoor nemen zij de tijd om in overleg met de klant uit te komen tot de de best mogelijke Sun Shade Solution. Wanneer dit afwijkt van de standaard modellen, wordt dit verwerkt in de vorm van een 3D-tekening.

EXCELLENT | WONEN & LEVEN