Kwaliteitsbaden om van te dromen | Lotec

Kwaliteitsbaden om van te dromen | Lotec

“Expertise, vakmanschap, oog voor detail en jarenlange ervaring.”

Lotec is een Europese specialist voor ‘state of the art’ zwembaden en watertechniek. Het bedrijf is opgericht in 1843 en in de Benelux marktleider op het gebied van waterattracties en innovatieve technieken (laag verbruik, lange technische levensduur, innovatieve filtersystemen).

Naast de vele in openbare ruimtes gerealiseerde zwembaden, vervaardigt het kwaliteitsbedrijf ook hoogwaardige en exclusieve binnen- en buitenbaden voor particulieren en werkt het in Eindhoven en Twello gelegen bedrijf vaker samen met interieur- en tuinarchitecten.

Door de jarenlange ervaring en het aanwezige vakmanschap van de betrokken medewerkers van Lotec creëert het familiebedrijf privé-baden van een bijzonder hoog niveau.
Lotec is immers dé specialist op het gebied van zwembadtechniek en gebruikt al jaren de meest efficiënte en effectieve filtertechnieken.

De beleving 

De naam Lotec staat dan ook garant voor de hoogste waterkwaliteit van uw zwembad. Uw waterbeleving is tenslotte onlosmakelijk verbonden met onze reputatie.

Het resultaat?

Het schoonst bedenkbare water in uw eigen zwembad. Heerlijk om van te genieten en de ultieme droom voor uzelf en uw kinderen. Het heerlijke vakantiegevoel thuis. Zorgeloos genieten in de hoogwaardige kwaliteitsbaden van het zeer ervaren Lotec.

Al 175 jaar thuis in water!

 

 

Lotec

Boven Zijde 12

5602 BK, Eindhoven

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN