Maatwerk buitenmeubelen


Maatwerk buitenmeubelen


Hoge kwaliteit

Dankzij de warme zomers zitten we vaker in de tuin. Een belangrijk onderdeel van de tuin zijn natuurlijk ook de buitenmeubelen waarvan u lekker kunt genieten. Een tafel of bank moet daarom goed aanvoelen en van hoge kwaliteit zijn. U maakt namelijk ook veel gebruik van deze meubelen als u buiten bent. Tuinwaardig richt zich op duurzame producten voor de inrichting en onderhoud van de tuin. Omdat een houten buitenmeubel geheel naar wens gemaakt kan worden heeft het bedrijf altijd wel een passende oplossing voor uw tuin.

Handwerk

Een tafel of bank van Tuinwaardig kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en puur vakmanschap. Geen massaproductie buitenmeubelen, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Deze nadruk op vakwerk ziet u ook duidelijk terug in de details en afwerking van het meubel.

Jarenlang plezier

Door het gebruik van een stalen onderstel krijgt een houten buitenmeubel een stoer en industrieel karakter. Het onderstel heeft een hamerslag lak in de kleuren zwart, antraciet, wit of transparant. Dit is een lak waarbij het oppervlak enigszins op een gehamerd oppervlak lijkt. Omdat de stalen onderstellen in diverse kleuren verkrijgbaar zijn kunt u de tafel en bank goed afstemmen op de rest van uw tuin. Als de voorkeur uitgaat naar een tuinmeubel met houten poten is dat ook altijd bespreekbaar. Er kan gekozen worden uit verschillende houtsoorten en door het gebruik van de beste materialen staan deze buitenmeubelen garant voor jarenlang plezier.

Buitenmeubel op maat

Komt u de gewenste afmeting of kleur niet tegen op de site van Tuinwaardig? Bij dit bedrijf kunt u ook terecht voor een buitenmeubel op maat. Zo heeft bijvoorbeeld niet iedereen een grote tuin of terras. Daarom komt er steeds vaker het verzoek om een meubel op maat te maken voor een klein terras of balkon. Op de website van Tuinwaardig staan al enkele afmetingen vermeld, maar het is geen probleem om een meubel op uw tuin of balkon af te stemmen!

Tuinwaardig

+31 (0)167 785909

[email protected]

Bezoek op afspraak in Waalwijk

EXCELLENT WONEN & LEVEN