Op RTL4 | Suncatcher

Op RTL4 | Suncatcher

“zondag 30 Juni 2019, van 16:30 uur – 17:00 uur is Suncatcher Allround Zeilmakerij te zien op RTL 4 bij het programma Helmaal Gek Van!”

“Helemaal Gek Van” is een informatief programma bij RTL4 waarin Aukje van Ginneken de populairste plekken van Nederland toont. Daarnaast toont Aukje de handigste gadgets en neemt ze haar kijkers mee in de nieuwste trends op het gebied van beauty, wonen en zorg.

Over Suncatcher

Suncatcher is een dochteronderneming van Allround Zeilmakerij.
 Het bedrijf suncatcher welke sinds 2015 is opgericht, begon vanuit de zeilmakerij. Door een aanvraag of we ook zonnezeilen maken voor in de tuin, zijn we gaan ontwerpen en uitwerken tot het product Suncatcher is ontstaan.

Inmiddels zijn we druk bezig met met het opbouwen van een mooie portfolio en krijgen we door het hele land aanvragen. Ook is ons product te vinden op de zogenoemde ‘’Superyachts’’.

Wij leveren verschillende producten. De standaard modellen welke in vaste maatvoeringen komen. En de op maat gemaakte modellen, welke in onbeperkte mogelijkheden gecreëerd kunnen worden.

Bij Suncatcher is een hoge kwaliteit standaard, er wordt gekozen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Hierdoor nemen zij de tijd om in overleg met de klant uit te komen tot de de best mogelijke Sun Shade Solution. Wanneer dit afwijkt van de standaard modellen, wordt dit verwerkt in de vorm van een 3D-tekening.

Suncatcher Allround Zeilmakerij 

Industrieweg 45

4301 RS, Zierikzee

Tel: (0)111 45 13 13

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN