Meesters in vakmanschap

Meesters in vakmanschap

Beek Bouwmeesters: “Wij werken volgens een bewezen succesvol totaalconcept.Bij ons vindt u  alles in één. Van de architect tot de elektriciën, loodgieter, timmerman, metselaar, stukadoor en glazenwasser; als aannemer verzorgen wij het gehele bouwtraject tot in de puntjes. Wij werken met een vast en betrouwbaar team van goed opgeleide multi-specialisten die allen bij BEEK Bouwmeesters in dienst zijn”, opent directeur Bas van de Beek het gesprek.

Voor meer informatie:  beekbouwmeesters

Goed advies

“Een goed advies, hoogwaardige kwaliteit van bouwen en haarscherp oog voor detail staan bij ons voorop. Ons hoge werkniveau bereiken we door vakmanschap te koppelen aan innovaties. Bij BEEK Bouwmeesters heeft de klant te maken met één aannemer, die het complete bouwtraject in handen heeft en voor u overziet. Het grote voordeel hiervan is dat het traject stressvrij en flexibel is”, vervolgt hij. BEEK Bouwmesters is gespecialiseerd in het bouwen en renoveren van ruime woningen, woonboerderijen, villa’s en kantoren in het hogere segment. Het bedrijf maakt van iedehttp://www.beekbouwmeesters.nlr (ver)bouwtraject een plezierige en stressloze operatie. Van het allereerste gesprek tot de champagne bij een woonklare oplevering.

Nieuwbouw

In een nieuw te bouwen huis kunt u al uw woondromen werkelijkheid laten worden. BEEK Bouwmeesters denkt als allround aannemer graag mee en adviseert actief voor, tijdens en na het bouwtraject. Om van uw nieuwe huis een woonplek te maken die meteen vertrouwd aanvoelt. Een toekomstbestendig woonhuis waarin u kunt groeien en waar u zonder al teveel onderhoud tientallen jaren kunt blijven wonen.

Renovatie

Renoveren is het herstellen en waar nodig vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het in z’n oude glorie wordt hersteld. Daarbij zorgt BEEK Bouwmeesters meteen dat het pand aan alle hedendaagse veiligheidseisen en de moderne levensstandaard voldoet. Zeer nauwkeurig werk, dat alleen door specialisten gedaan kan worden. Van de Beek: “Ons vaste en ervaren team van bouwmeesters heeft veel ervaring in de renovatie van woonboerderijen en (andere) monumenten. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw pand in veilige en vakkundige handen is.”

Verbouwing

Door een verbouwing krijgen de bewoners (nog) meer woongenot en kan de woning naar eigen wens ingedeeld en ingericht worden zodat het huis optimaal leefbaar is. Denk bijvoorbeeld aan het uitbreken van muren om een compleet nieuwe ruimte te creëren, een dakkapel waardoor de zolder een nieuwe bestemming krijgt of het vernieuwen en upgraden van uw keuken of badkamer. BEEK Bouwmeesters denkt graag met de klant mee over de meest optimale inrichting van uw woonruimte en alle mogelijke innovatieve toepassingen.

EXCELLENT | magazine