Sfeervol design, vurige creaties

Sfeervol design, vurige creaties

Sfeer, warmte, geborgenheid, gezelligheid. Een openhaard voegt zoveel toe aan een woning of (buiten)ruimte.
Daarnaast zijn de prachtige vormgegeven haarden ook qua design een ware verrijking. Excellent toont enkele prachtige creaties van topbedrijven, die uitblinken in vakmanschap, innovatie en vooral in het vervaardigen van droomhaarden.

“Een haard, binnen of buiten, zorgt voor een verbindende en verwarmende factor. Niet alleen voor de functionele warmte, maar ook de emotionele warmte van vuur. Een soort oergevoel dat iedereen wel kent. Het samen zitten rond een kampvuur van een ver verleden. Al brandt en fakkelt het vuur tegenwoordig in een fraaier vormgegeven geheel.”

Daniëls openhaarden

Sinds 1980 adviseerd Daniëls openhaarden vuur in de vorm van openhaarden. De afgelopen jaren hebben zij, nationaal als internationaal, behalve woningen, technisch complexe projecten voorzien van haarden zoals luxeappartementen, restaurants, hotels en jachten. Door de jarenlange ervaring kunnen zij niet alleen gericht doorvragen om tot een passende keus te komen, gericht op uw situatie, maar kunnen zij tevens adviseren op het gebied van het gehele interieur. Zij hebben een sterk netwerk van verschillende samenwerkingspartners waardoor ze een totaalconcept kunnen bieden.

Ons doel is om jou te inspireren

 

EXCELLENT | magazine