CEDIT, Italiaanse keramische tegels

CEDIT, Italiaanse keramische tegels

Cedit, Ceramiche d’Italy, staat synoniem voor meer dan 50 jaar baanbrekende experimenten in ontwerp en technologie. Cedit presenteert een collectie ontworpen door Matteo Nunziati.

Toonaangevend

De focus van Cedit ligt op het proces van het ontwerp, met input van toonaangevende namen in de architectuur, kunst en design.

Matteo Nunziati

In 2000 opent Matteo Nunziati, architect en ontwerper, zijn eigen bedrijf in Milaan, welke gespecialiseerd is in interieur en architectonische vormgeving.

Wereldwijd

Matteo specialiseert zich in het ontwerpen van luxe hotels, wellness centra en residentiële interieurs in verschillende delen van de wereld: Italië, Zwitserland, Polen, Qatar, Verenigde Emiraten met name Dubai, Saoedi Arabië, de Malediven en China. Zijn projecten voldoen aan de hoogste technische kwaliteitseisen en Matteo streeft naar unieke, luxe resultaten in de woonruimtes.

Onderscheidingen

Matteo ontving vele belangrijke, eervolle vermeldingen en prijzen waaronder de 2011 Good Design Award, de Wallpaper Design Award 2011 en de 2013 Cityscape Award. Dit leidde ook tot samenwerking met toonaangevende bedrijven waaronder o.a. Molteni & C, Poliform, Flou Maateograssi en Fontana Arte.

Cedit, Ceramiche d’italy

EXCELLENT | magazine