Flexform Flagshipstore Amsterdam

Flexform Flagshipstore Amsterdam

Vanaf 12 januari heeft de Italiaanse meubelfirma Flexform een eigenunieke Flagshipstore aan de Zuidas in Amsterdam. Deze spectucalaire winkel is ontwikkeld in samenwerking met partner Co van der Horst.

Grootste Flexform presentatie

Met ruim 550m2 is het de grootste Flexform presentatie van Europa. Na onder meer New York, Londen, Sydney, Shanghai, Tokyo en Hong Kong krijgt ook Amsterdam nu een exclusieve Flexform showroom.

Indrukwekkend pand

In het indrukwekkende pand aan de Beethovenstraat 396 komt de collectie goed tot zijn recht. De ingetogen, chique settings werden ontworpen door iconen zoals Antonio Citterio, Daniel Libeskind en Carlo Colombo.

Amsterdam start met meer dan tien van de meest prestigieuze collecties sofa’s, loungers, ottomans, tafels, stoelen, kasten en de Flexform novelties zoals gepresenteerd op de Salone del Mobile in Milaan. Onder het motto ‘Home at Last’ slaagt Flexform erin om het persoonlijke interieur als ultieme droombestemming te presenteren.

A.B.C.D. (Antonio Citteri)

De veelgeprezen A.B.C.D. stoelen komen als design objecten het best tot hun recht in de meest strakke en architectonische settings. A.B.C.D. is er in aardetinten en ecru, maar ook in onweerstaanbaar oudblauw.

Antonio Citterio, verantwoordelijk voor vele Flexform klassiekers, ontwierp CESTONE als een collectie modulaire sofa’s met een bijpassende salontafel. Van zijn hand zijn ook de geliefde GROUNDPIECE, het modulaire zitsysteem.

Citterio wordt in Amsterdam veelzijdig gerepresenteerd. ook de unieke collecties MAGI, MONDO, WING, SOFTDREAM en LIFESTEEL zijn te zien aan de Beethovenstraat.

Novelties Salone Del Mobile

Naast klassiekers zijn in de nieuwe flagshipstore ook veel interieur primeurs te bewonderen. ISABEL van Carlo Colombo, verschillende ontwerpen van Daniel Libeskind en specials waaronder ‘Piuma’ (boekenkast), ‘Zeno Light’ (sofa) en ‘Agave’ (stoel).

EXCELLENT | magazine