Piet Boon Kitchen

Piet Boon Kitchen

Studio Piet Boon het internationaal gerenommeerd ontwerpbureau  lanceert met trots haar eigen exclusieve keukenlijn en laat daarmee een langgekoesterde keuken wens in vervulling gaan. De Piet Boon Kitchen lijn bestaat uit zeven onconventionele en grensverleggende Studio Piet Boon keuken concepten. Elk concept is een vertaling van de unieke Studio Piet Boon filosofie en een belichaming van de studio’s vooruitstrevende visie op wonen. Geheel samengesteld naar de smaak van de klant. Alle keukens zijn te zien in de inspirerende Piet Boon Kitchen showroom gelegen naast het Studio Piet Boon hoofdkantoor in Oostzaan.

PB_Kitchen_LANDSCAPE_SK_001

Al ruim dertig jaar maakt de keuken een belangrijk onderdeel uit van de bijzondere door Studio Piet Boon ontworpen interieurs. Volgens de studio is de keuken met haar uiteenlopende functies de meest sociale plek binnen een interieur. De jarenlange nationale en internationale ervaring, kennis en inspiratie die de studio heeft opgedaan hebben geleid tot een unieke visie op keuken design als onderdeel van Studio Piet Boon totaalbeleving. Volledig in lijn met de ontwerp filosofie van de studio en passie voor rijke natuurlijke materialen, ambacht, oog voor details en vernieuwende textuur- en kleurencombinaties, komt deze visie tot leven in Piet Boon Kitchen, dat naast de Piet Boon Collection meubellijn een welkome aanvulling is voor het totale Studio Piet Boon portfolio.

PB_Kitchen_CONTOUR_SK_001

Keukenconcepten

De zeven bijzondere keuken concepten verschillen van elkaar in vorm en proporties, materiaal, textuur, kleur, afwerking en uitstraling. Daarmee spreekt de collectie tot verschillende doelgroepen die differentiëren in smaak. Met ‘tailored to taste’, speelt de studio in op de uiteenlopende wensen van haar klanten. Gezien de grote verscheidenheid in materialen, kleuren en afwerkingen kan elke keuken geheel naar de smaak van de klant worden samengesteld. Door namen als onder andere “BRUTAL”, “MONO” en “CONTOUR”, krijgen de concepten ieder een eigen persoonlijkheid met bijbehorende karakteristieken. Smaakvol geïntegreerde functionaliteiten, vernieuwende technologie, elegante rondingen en ongewone eyecatchers in messing, zink en koper evenals onconventionele verhoudingen in zware en robuuste materialen voor groots en gepassioneerd gebruik zijn hier slechts enkele voorbeelden van.

PB_Kitchen_BRUTAL_SK_004

Showroom Piet Boon

De Piet Boon Kitchen showroom telt maar liefst zestien verschillende uitvoeringen van de zeven keuken concepten en fungeert als een plek van inspiratie waar design, interior & styling en bijzondere kunst samen de kenmerkende Studio Piet Boon totaal beleving ademen. De

showroom in Oostzaan zal de eerste Piet Boon Kitchen showroom ter wereld zijn waar keukens van de hand van Studio Piet Boon te zien zullen zijn en is vanaf september geopend voor heel keuken- en design liefhebbend Nederland.

EXCELLENT | magazine