Boley’s nieuwe doorkijk glas haard

Boley’s nieuwe doorkijk glas haard

Nieuwe doorkijk glas haard

Boley is een bedrijf dat zich richt op exclusieve haarden. Zij hebben recent een nieuwe doorkijk glas haard uitgebracht. Dit is in samenwerking gedaan met een Engelse partner genaamd Modus fireplaces.

Gas, Bio-propaan of Bio- ethanol

Deze doorkijk glas haard is gasgestookt, maar er zijn uiteraard andere opties. De opties Bio-propaan of Bio-ethanol zijn erg goede alternatieven voor de gasgestookte haard.

Veiligheid en kwaliteit

Bij Boley staat veiligheid en kwaliteit centraal. De haard is daarom volledig dubbelwandig en maakt gebruik van een warmte convectie systeem. Tevens is de haard aangesloten op een bewaakt rookgas systeem en een beveiligde luchttoevoer vanuit de gevel.

Deze systemen zorgen ervoor dat u met een veilig gevoel de haard aan kan zetten. U kunt dan rustig genieten van de warmte en comfort op de donkere en gure dagen.

Keramische hout set

In de haard op de foto’s ligt een keramische hout set wat de haard erg sfeervol maakt. Bent u geen fan van de keramische hout? Niet getreurd want u hebt ook de mogelijkheid te kiezen voor een stenen set of een set van glas.

Boley Openhaarden 

Marconiweg 1

5466 AS, Veghel

Tel: 0413 – 34 05 45

[email protected]

EXCELLENT WONEN & LEVEN