Dé expert in domotica | B&G

Dé expert in domotica | B&G


Extra luxe, comfort en optimale veiligheid!

Al meer dan 15 jaar is B&G een bedrijf wat met passie de meest uitgebreide besturingssystemen, thuisbioscopen en audiosystemen inbouwt bij een breed scala aan klanten. Al jarenlang worden de wensen van de klant tot in perfectie uitgevoerd door het team van B&G. De kracht van B&G ligt in het optimaal voorzien van uw wensen op het gebied van domotica. Dit kan variërend van heel simpel tot heel ingewikkeld. 

Voor elke wens een passend antwoord

Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, is de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Wellicht wat ingewikkeld maar in de praktijk erg simpel. Met een Domotica-besturingssysteem kunt u bijvoorbeeld met één bedieningspaneel alle elektronische functies in uw huis bedienen. Van zonwering tot openhaard, van tv tot geluidsinstallatie, of wellicht de aanwezige beveiligingscamera’s, alles is mogelijk.

Zo kunt u met een Domotica-systeem verschillende scènes instellen zodat met één druk op de knop niet alleen uw tv aangaat, maar ook de gordijnen sluiten en het licht dimt. Voor u als gebruiker betekent Domotica extra comfort, extra luxe en bovendien een optimale veiligheid.

Audio

Voor de ultieme beleving van muziek en beeld is het belangrijk dat de audio over de beste kwaliteit speakers wordt afgespeeld. Zo beleeft u uw favoriete artiest of film een stuk intenser. Er zijn vele manieren om tot deze ultieme beleving te komen. Zo kunt u bij B&G kiezen uit een breed aanbod aan type speakers van diverse merken.

Kiest u bijvoorbeeld voor ‘stuukspeakers’ dan worden deze weggewerkt in de muur waardoor ze onzichtbaar zijn. Ook heeft u de keuze uit design vormgegeven speakers, die perfect passen bij de rest van uw interieur.

Video

Voor de ultieme beleving van uw favoriete film of serie speelt uiteraard niet alleen audio een belangrijke rol. Ook video is natuurlijk een belangrijke schakel. B&G maakt voor u de beste video-opstellingen, of het nu om een enkele tv in de woonkamer gaat of een volledige bioscoop.

Vaak past een tv niet in de gewenste uitstraling van de kamer/woning. Als oplossing hiervoor werkt B&G bijna altijd de tv’s weg met een lift. Deze lift verstopt de tv in een kast, in de vloer, in het plafond of onder het bed. Bij B&G ziet u alleen de tv als u hem gebruikt!

Thuisbioscoop

Het bouwen van een goede thuisbioscoop is afhankelijk van verschillende componenten. Akoestiek, audio -en videoapparatuur, de stoelen waar u in zit, dit alles is erg belangrijk voor de ultieme beleving. B&G levert dan ook vakkundig advies over wat voor u het meest geschikt is. Zo krijgt u uiteindelijk de echte bioscoopervaring bij u in huis.

 

B&G

Escudostraat 2

2991XV Barendrecht

Tel: 010 2929450

[email protected]

Welke domotica-wensen mag B&G voor u vervullen? 
Bezoek deze professional op de EXCELLENT woonbeurs 2019

EXCELLENT WOONBEURS 2019