De mooiste kerststukjes

De mooiste kerststukjes

Het is bijna kerst en dat betekent de hoogste tijd om ook het interieur in hogere kerstsferen te brengen. Als het gaat om mooie en bijzondere kerststukjes kunt u hiervoor terecht bij Greetz.nl. Jaarlijks kunt u hier de mooiste combinaties vinden van kersttakken, dennenappels, kerstballen.

Wat kunt u dit jaar bij Greetz vinden aan kerstdecoraties voor in huis? Onze favoriete drie worden hieronder uitgelicht!

Kerstboeket

Een kerstboeket, zoals een kerstboeket hoort te zijn. Dit prachtige rode boeket is een aanwinst voor in elk huis. Groot, krachtig en grote uitstraling. Dit kerstboeket ademt kerst, en is een eyecatcher waar je in no-time je woonkamer of hal een compleet andere look geeft. Niet alleen met bloemen, maar ook met een rode kerstballen.

Kerstster

Eenvoudig, maar toch ieder jaar weer een must-have. Met deze kerstster, heb je de ultieme kerstplant in huis. De mooie chique vaas waarin de kerstster wordt bezorgd, maakt het complete plaatje helemaal af. De kerstster (Euphorbia pulcherrima) is onmiskenbaar met kerst verbonden en is dan ook een populair geschenk rondom het kerstbezoek aan familie of vrienden.

Kerststukje

Zet dit kerststukje op tafel en je zult zien dat alle ogen die richten op gaan. Het is een echte aanwinst voor elk interieur. Met name de rode kerstkleuren komen prachtig naar voren. De kerststukjes zijn samengesteld door bloemiste Bettine Clemens en blijven lang mooi.

Bestellen bij Greetz

Kerstboeketten bij Greetz kunnen worden besteld via hun pagina: Kerstboeketten. Op alle boeketten zit een versgarantie van 8 dagen. Boeketten worden 7 dagen in de week bezorgd. Geef je het boeket cadeau? Bij Greetz kun je ook meer dan 1000 verschillende kerstkaarten vinden.

EXCELLENT | WONEN & LEVEN