Dé perfecte temperatuur | Jaga

Dé perfecte temperatuur | Jaga

In elk seizoen de perfecte temperatuur in huis

Een radiator die kan verwarmen én koelen? Het kan! De Briza van Jaga is een hybride radiator met twee functies: het apparaat zorgt voor warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer. Fijne bijkomstigheden: het systeem is zowel als inbouw en als slank wandmodel beschikbaar én is superstil. Zo heb je in elk seizoen de perfecte temperatuur in huis.

Hoe kan een radiator voor verkoeling zorgen?

Briza kan verwarmen, maar ook actief koelen, zoals een airconditioning. In de winter stroomt er warm water door en wordt er warme lucht via een ingebouwde ventilator de ruimte in gebracht. In de zomer gebeurt hetzelfde alleen dan met koud water, dat uit de warmtepomp of een chiller (koudwater machine) komt. Bovendien haalt de Briza het vocht uit de lucht, zodat de luchtvochtigheid daalt en het nog aangenamer aanvoelt in huis.

Energiezuinig

Achter het Briza-comfortsysteem schuilt de ingenieuze Low-H2O-techniek. Door deze techniek kan het toestel de ruimte erg comfortabel verwarmen op zeer lage watertemperatuur. Dit maakt het toestel geschikt om aan te sluiten op laagtemperatuursystemen, zoals warmtepompen, zonne-energiesystemen of condensatieketels. Doordat er uiterst zuinige motoren gebruikt worden voor deze radiator, verbruikt de Briza heel weinig elektrische energie. Aangesloten op een warmtepomp of chiller (koudwater machine) zorgt Briza dus voor energiezuinige koeling.

Slank en stil

Briza is het slankste type op de markt met zo’n groot vermogen. Dit komt onder andere door het ingebouwde dynamische systeem. Dit systeem zorgt er ook voor dat het toestel extreem stil is. Briza is er in twee uitvoeringen: een slanke variant voor aan de wand en een inbouwradiator voor ín de wand of het plafond.

Over Jaga

Al ruim 50 jaar levert Jaga binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij zet het bedrijf vol in op innovatieve duurzame ontwikkelingen als het gaat om koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen en woningen. Jaga-medewerkers zijn echte Climate Designers; zij voelen de urgentie om producten te ontwikkelen die niet alleen het binnenklimaat, maar óók het buitenklimaat ten goede komen.

 

jaga Climate Designers

[email protected]

073 631 23 60

De Meerheuvel 6

5221 EA ’s-Hertogenbosch

EXCELLENT WONEN & LEVEN