Droomprojecten van Eric Kuster

Droomprojecten van Eric Kuster

Het mooiste compliment: ‘Klanten kwamen terug van een supergave reis en hebben in de mooiste hotels geslapen. Bij thuiskomst lieten zij weten dat ze zo blij waren om weer thuis te zijn, omdat ze zich er zo goed thuis voelden.’ 

Eric Kuster

Top Nederlands interieurontwerper, Eric Kuster heeft een eigen label onder het merk Metropolitan Luxe. De stijl is gebaseerd op een perfecte balans van klassieke en eigentijdse aspecten, zowel nationaal als internationaal. Verder ontwierp deze bekende interieurontwerper de Club Jimmy Woo in Amsterdam, maar ook de Players Lounge in Barcelona.

Daarnaast heeft hij eigen boeken geschreven én eigen meubel- en textiellijn, wat wil je nog meer?

Passie

Eric Kuster houdt van zijn werk en zijn bedrijf. Er zitten goede, maar ook slechte dagen tussen net als bij ieder ander. Iedere slechte dag compenseert hij met de positieve punten. Het is een levensstijl die uit vroeg opstaan en laat werken bestaat. De grote variatie zorgt voor extra uitdaging en veel genot. “De wereld afreizen en eigen boeken of ontwerpen zien, dat is pas geweldig!”

Klantverwachtingen

Eric Kuster overtreft consequent de verwachtingen van zijn klanten, die zeer kieskeurig zijn. Hij slaagt erin om de verwachting te overtreffen door afzonderlijke elementen te gebruiken. Deze elementen vormen een geheel in het eindresultaat. Wanneer zijn klant het niet eens is met het ontwerp, neemt hij bewust afscheid, dat geeft aan dat zij niet op één lijn liggen. Met uitzondering van kleine aanpassingen natuurlijk.

Droomhuis

Eric Kuster is continu bezig met het creëren van een droomproject, waaronder droomhuizen. Maar wat is voor hem ‘het ideale droomhuis?’

Naar zijn idee moeten de ruimtes groot, duidelijk en verlicht zijn. Daar kan voor gezorgd worden door grote meubels te plaatsen. Hij houdt absoluut niet van frutsels door zijn gestructureerde werkwijze. Verder hoort een droomhuis te voelen als een 5-sterrenhotel.  Een gym en spa met eigen ontwerpen in de Metropolian Luxury stijl.

 

 

 

Eric Kuster

www.erickuster.com

[email protected]

 

 

Bron: Analyse Nederland 

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN