Een harmonie tussen interieur en exterieur

Een harmonie tussen interieur en exterieur


AA+ ontwerpbureau is een gedreven en enthousiast ontwerpbureau werkend vanuit Berkenwoude en Elspeet. Creatief ontwerpen en deskundig begeleiden op het gebied van wonen en werken is hun vak. Uw droomvilla ontwerpen is hun specialisme. Uw wensen staan voorop. Exterieur, interieur en tuin worden harmonieus door hen op elkaar afgestemd. Dit is maatwerk en een win-win situatie, dat u elke dag zal zien, voelen en beleven.Een Kempische woning in Zuid-Holland

Een luxe, ruim aanvoelende woning op een relatief smalle kavel: dat realiseerde AA+ ontwerpbureau voor de opdrachtgevers in Zuid-Holland. Voor deze opdrachtgever ontwierp Marinus Weijers, ontwerper en eigenaar van dit bureau, zowel het exterieur als het interieur van de woning. De tuin werd ontworpen in samenspraak met tuinarchitect Ron den Dikken. De woning en tuin werken gerealiseerd in de Kempische stijl, een stijl die is overgewaaid uit de Kempische streken van België en die zich kenmerkt door de authentieke bouwstijl en de ambachtelijke, hergebruikte materialen. Het hergebruiken van ambachtelijke materialen is beter voor het milieu en zorgt ervoor dat je het nieuwbouwsfeertje kwijt bent.


Alles in één

Bijzonder aan AA+ ontwerpbureau is dat de eigenaar, Marinus Weijers, zelf alle verschillende onderdelen van het huis ontwerpt. ”Vaak heb je namelijk voor een nieuwbouwwoning een architect voor de buitenkant, een stylist voor de binnenkant en een hovenier die zijn eigen tuin tekent. Drie mensen met verschillende belangen en opvattingen. De afstemming is dan niet altijd ideaal. Door alles door één iemand te laten ontwerpen, zorg je ervoor dat je woning één geheel is, dat binnen en buiten perfect in elkaar overlopen en dat er een harmonie is tussen het exterieur en het interieur van de woning”, aldus de bevlogen ontwerper. 


AA+ ontwerpbureau

Kerkweg 77d, 2825 NA Berkenwoude

Tel: 06-16405265

[email protected]


NEEM EEN KIJKJE BIJ AA+ ONTWERPBUREAU OP DE EXCELLENT WOONBEURS!