Ervaar de warmte van Boley haarden

Ervaar de warmte van Boley haarden

Boley manifesteert zich al bijna 50 jaar als de specialist in de haardenbranche. Zo  heeft het bedrijf aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de haard zoals we die nu kennen. Boley maakt vuurobjecten op maat in welke gewenste vorm en materiaal. Steeds luisterend naar de individuele wens van haar opdrachtgever. 


Het verhaal van Boley

Het klimaat van Boley kent de nodige donkere en gure dagen. Warmte en comfort zijn dan onontbeerlijk. Een openhaard geeft een leefruimte die extra uitstraling. De haard in welke verschijningsvorm dan ook, is het kloppend hart en het centrale vertrekpunt van waaruit een interieur ontstaat. Boley realiseert al sinds 1970 hartverwarmend design, of het nu gaat om traditionele hout gestookte haarden of comfortabele gashaarden. Steeds luisterend naar de individuele wens.

Iedereen heeft een persoonlijk beeld van dit emotionele centrum. Het is de plek waar ontspanning en inspiratie elkaar ontmoeten. En waar de dialoog ontstaat tussen sfeer en compromisloze  vormgeving.

Exclusief maatwerk

Zowel de haard als de inwendige techniek worden in eigen huis geproduceerd in Veghel. Alle haarden voldoen aan de moderne eisen en regelgeving. in tegenstelling tot andere leveranciers heeft Boley zowel een systeem als installatiekeur op het geheel van haard en randproducten.
naast het exclusieve maatwerk levert Boley een ruime collectie hout- en gashaarden met een gesloten verbrandingssysteem. Dit zijn haarden met een uitzonderlijk hoog rendement en deze kunnen prachtig ingebouwd worden in een wand, maar uiteraard ook in een metalen ombouw of houten interieur meubel.

Om de vele mogelijkheden in design, kleur, materiaal gebruik en warmte techniek van de haarden te kunnen ervaren, kunt u  een bezoek  brengen aan de showroom of bij een van de exclusieve dealers. Hier vindt u inbouwhaarden en vrijstaande haarden, maar ook klassieke haarden en schouwen.

Boley exclusieve haarden staat voor 100% Nederlands maatwerk!

Boley BV

Marconiweg 1, 5466 AS Veghel

Tel: 0413340545

Ervaar de warmte van Boley openhaarden op de Excellent woonbeurs 2019!