Uitdagend design

Uitdagend design

Versteegh ontwerpt al zijn projecten van top tot teen zelf. Dus bepaalt hij niet alleen het interieur en alles wat daarmee samenhangt, maar ook de ondersteunende onderdelen daarvan. De indeling stelt hij altijd centraal, vandaaruit volgen zijn wanden-, installatie- en tenslotte ook interieur-en inrichtingsplannen. Versteegh vindt het belangrijk om een proces in eigen hand te kunnen houden. En dat zie je ook terug in het resultaat. 


Tuin, interieur of wellness, zakelijk of particulier, het draait altijd om de beleving.

Een visie op beleving en de gave om de wens van de opdrachtgever te vertalen in leefbare en bijzondere interieurs, kantoren, wellness- of winkelruimten. Dat is de basis van het succes van Versteegh-Design. Een basis die is gevormd door oprichter en ontwerper Stephen Versteegh.

Wellness is meer dan een zwembad bouwen.

In elk ontwerp van Versteegh-Design staat de belevenis van de gebruiker centraal. Stephen weet steeds functionaliteit en vormgeving te combineren tot bijzondere ruimten, prettig om in te leven en te werken. Wellness, met een hoofdrol voor uw zwembad en sauna, is dan ook een van de specialismen van Versteegh-Design.

Samen werken aan het ideale interieur

Versteegh-Design kenmerkt zich door een persoonlijke en vriendelijke werkwijze. Uw wensen en ideeën zijn altijd het uitgangspunt voor het ontwerp. Geen project is te groot of te klein. Stephen verzorgt de totale ontwikkeling en begeleiding van het project. Dat geeft duidelijkheid en continuïteit in stijl, kwaliteit en afwerking. En rust voor u.


Versteegh-Design

Boelewerf 1a , 2987 VD, Ridderkerk

Tel: +31 (0) 6 18111935

[email protected]


EXCELLENT | WOONBEURS 2019