Industriële stijl gecombineerd met creatieve ruimtes

Industriële stijl gecombineerd met creatieve ruimtes

Modern en elegant kantoor

Een high-end ontwerpstudio vereist een zeer speciale stijl van architectuur en StudioAC levert deze met de ARTJAIL kantoren in Toronto. Het kantoor voelt modern en elegant aan, waarbij de bestaande industriële elementen van het gebouw zorgvuldig zijn verweven met moderne boventonen.

Een aantal nieuwe ruimtes werden toegevoegd aan de bestaande plattegrond met vergaderzalen en studio’s afgebakend van meer open en gemeenschappelijke werkruimtes met glazen wanden. Wit en donkergrijs is de kleur bij uitstek in de kantoorruimte met grote ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen. Bakstenen muren en houten plafonds voegen textuurcharme toe aan een interieur dat voortreffelijk en modern aanvoelt.

Slim ontwerp

Zowel moderne als industriële stijlen vinden ruimte naast elkaar in deze aantrekkelijke kantoorruimte. Receptiebalies, achtergronden en andere accentkenmerken verankeren de open kantoorruimte in neutrale tinten en zorgen voor donkere accenten.

Slim ontwerp en een keuken die overeenkomt met de stijl van de rest van de ruimte zorgt ervoor dat u een kantoor heeft dat zowel het verleden als de toekomst van het gebouw omarmt.

Fotografie: Jeremie Warshafsky

EXCELLENT | WONEN & LEVEN