Nieuwe tafellampen completeren Jube-collectie

Nieuwe tafellampen completeren Jube-collectie

Stijl doet denken aan de jaren ‘70

Ter gelegenheid van Euroluce 2019 koos het Italiaanse Vistosi ervoor om de Jube-collectie, ontworpen door Favaretto & Partners, te voltooien door twee nieuwe tafellampen, een nieuwe manier van ophangen en een glazen wandlamp te presenteren.

mogelijkheden maximaal benut

De Jube-tafellamp heeft een stijl die doet denken aan de jaren ‘70, maar ook aan een zekere modernistische smaak. Daarnaast zorgt de kleurstabilisatie ervoor dat de mogelijkheden van het geblazen glas maximaal worden benut.

Balans van vormen

Het werk van de ontwerpers was gericht op het vinden van de balans van vormen en het integreren van de LED-lichtbron die, door het glaslichaam, een indirect en opzettelijk zacht licht reflecteert.

Zo herontdekt de dialoog tussen kristal of gekleurd glas en metaal, samen met de aandacht voor detail met perfect verborgen verbindingen, de klassieke lijnen die vorm en techniek opnieuw interpreteren.

Het glas is verkrijgbaar in vier kleuren: fumé, aarde, antiek groen en  kristal, en de metalen afwerkingen is verkrijgbaar in satijn of  goud.

 

wonen360

www.vistosi.com

Excellent Wonen & Leven