Passende raamdecoratie | Zonnelux

Passende raamdecoratie | Zonnelux

Bijzondere raamvormen

Het kan een behoorlijke zoektocht zijn om raamdecoratie te vinden voor afwijkende maten of vormen. Om deze uitdaging te vereenvoudigen vindt u hier een aantal voorbeelden van bijzondere raamvormen mét elk een passend stukje raamdecoratie.

 Bij Zonnelux kunt u terecht voor allerlei soorten raambekleding. Denk aan houten of aluminium jaloezieën, shutters en rolgordijnen, maar ook plissé-, vouw-, lamel- en paneelgordijnen. Door dit brede aanbod zijn er dan ook oplossingen voor uiteenlopende en afwijkende raamvormen.

Uiteraard is niet elke soort raamdecoratie geschikt voor elk type raam. Zo kunt u bij een afwijkende vorm kiezen voor aluminium of houten jaloezieën, plissé-, Duette®- of lamelgordijnen én shutters. Deze zijn volledig op maat te maken, waardoor u altijd een gepersonaliseerd element in huis haalt.

Behoud van functionaliteit

Veel huizen hebben érgens wel een draai- en/of kiepraam. Dat is doorgaans niet de meest eenvoudige vorm, want de meeste soorten raambekleding belemmeren hierbij de functionaliteit van het draai of kiepmechanisme. Dat is natuurlijk wat u níét wil. Perfect Fit is in dit geval de beste match voor een naar binnen draaiend kozijn, zoals een draai-kiepraam of deur.

Perfect Fit is verkrijgbaar in twee verschillende systemen, te weten Perfect Click en Perfect Tape. De eerste wordt simpelweg door middel van een frame met clips tussen de glaslatten geklemd en bij de tweede kunt u het product direct bevestigen op het glas of raamframe. Beide systemen zijn bovendien zonder boren of schroeven te bevestigen.

Aangepast op uw interieurstijl

Bij de zoektocht naar een dakraam komt u al gauw uit bij een rolgordijn. Dat is een prima keuze, maar er is nog veel meer mogelijk. Het is namelijk wel zo fijn als u uw raamdecoratie een volwaardig onderdeel uitmaakt van uw eigen interieurstijl.

Heeft u bijvoorbeeld een groot dakraam? Dan is het bij Zonnelux ook mogelijk om hiervoor speciale op maat gemaakte aluminium jaloezieën, plissé- of Duette® gordijnen en zelfs shutters te laten maken.

Bent u op zoek naar kwalitatief stukje maatwerk voor een afwijkende raamvorm? Bekijk dan zeker eens het assortiment van Zonnelux of neem contact op met één van de specialisten voor een deskundig advies.

Altijd in uw buurt met dank aan de bijna zevenhonderd verkooppunten in Nederland en België!

Zonnelux Raamdecoratie

+31 041 336 7881

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN