Poulissen Jubileum Audio Show

Poulissen Jubileum Audio Show

25 jarig jubileum

Poulissen Audio Video Center bestaat 25 jaar en wil dit graag met u vieren. U bent van harte welkom op onze Jubileum Audio Show. Bezoek de show op 5 en/ of 6 oktober 2019 in de winkel te Roermond.

Poulissen staat voor het genieten van HiFi en voor het mooiste geluid zelf ervaren.

Kom meer te weten over de verschillende HiFi-merken of laat u bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen. En dat geheel in eigen huis in Roermond. Op meer dan 2000 m2 en in vele luisterruimtes zullen de meer dan 15 aanwezige fabrikanten en importeurs u zelf het mooiste geluid laten ervaren. Zij praten u bij over de nieuwste producten en de vele mogelijkheden.

En wat dacht je van de meer dan 20 merken die u kunt bekijken en beluisteren? En voor al deze merken is een speciaal showprogramma samengesteld. Ook zullen er diverse productintroducties zijn. In de verschillende nieuwsbrieven en op de Poulissen.nl website zullen wij u van alle ontwikkelingen op de hoogte houden.

Aanwezige merken

Accuphase, Arcam, AudioQuest, Auralic, Bowers & Wilkins, Dali, Denon, Devialet, Dynaudio, Esoteric, HEGEL, KEF, Marantz, McIntosh, Monitor Audio, NAD, Piega, Rega, Roksan, Rotel, Sonus Faber, Transrotor, Yamaha

Meer informatie

Poulissen Audio Video Center

Schoenmakersstraat 19

6041 EX Roermond

Tel. +31 (0) 475-335716

[email protected]n.nl

EXCELLENT | WONEN & LEVEN