Prachtig familiehuis in Melbourne | Australië

Prachtig familiehuis in Melbourne | Australië

Opmerkelijke charme

Om enthousiast van te worden, vrijdragende huizen hebben een bepaalde charme over zich. Het Studley Park House in Melbourne, ontworpen door March Studio, is zo’n prachtig huis waar de vrijdragende structuur in balans is met een dramatische en donkere gevel die zowel uniek als eigentijds aanvoelt.

Het huis verrast je op meer dan één manier, waarbij de gevel is gemaakt met houten deuvels en planken die samen een ‘hek van volledige privacy’ vormen. Het ronde venster is een andere slimme functie die de aandacht trekt, terwijl kleurrijke accenten het interieur verlevendigen.

Eigentijds en praktisch interieur

Het huis is opzettelijk aan de achterzijde van het perceel geplaatst om voldoende ruimte te creëren voor de vrijdragende bovenbouw aan de voorzijde.

Daarnaast heb je een interieur dat eigentijds en praktisch aanvoelt met zijn aantrekkelijke open woonkamer, keuken en eetruimte. Met de slaapkamers en badkamers op de bovenste verdieping, heeft elke zone een eigen stijl.

Zwart, wit en groene accenten vormen het kleurenschema dat dit moderne huis in Melbourne completeert dat anders is dan alle andere in de buurt.

Decoist

Sherry Nottingham

EXCELLENT | WONEN & LEVEN